Fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu și-a dorit să încerce o altă rețetă experiment, însă de această dată, asemănătoare cu ciocolata Dubai.
Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active prezențe pe rețelele de socializare. Aceasta pune foarte mult accent și se dedică familiei, dar și profesiei sale. În plus, soția lui Mădălin Ionescu și-a obișnuit fanii din mediul online cu activitățile sale de zi cu zi pe care le postează deseori fie prin intermediul fotografiilor sau chiar a filmulețelor. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook, un filmuleț în care încerca un alt experiment de desert, de această dată folosind kataifi și ciocolată topită, pentru că
Ce desert experiment, a mai încercat Cristina Șișcanu
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Pentru a putea obține acest fel de desert, ceva mai diferit, nu veți avea nevoie decât de kataifi, și ciocolată topită, urmând să prăjiți kataifi în unt, iar apoi să îl amestecați cu ciocolată, așa cum a arătat și explicat și soția lui Mădălin Ionescu, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.
“Ce m-a pus copilul să fac, la ora asta. Deci a zis Petra, că mai am kataif în frigider, în congelator și a zis că hai să prăjim kataiful ăsta și să îl amestecăm cu ciocolata topită (…), pentru că nu avem cremă de fistic și acum nu mă duc eu să caut ceva non-stop. (…)
Nu e foarte tare, dar vreau să-l tai mărunt, mărunt (n.r. kataifi), dar hai să-l las un pic mai tare. (…) Topim untul (…) alea sunt un pic mai înghețate, dar se topesc imediat. (…) Punem kataifi și amestecăm. (…) Miroase frumos! (…)
E aproape gata! (…) Avem această cremă de ciocolată, ciocolată pe care am topit-o la microunde, că nu vrem să fie foarte lichidă (…) e ca o cremă, cum e crema de fistic, asta e cremă de ciocolată (…) am amestecat ciocolată neagră cu ciocolată albă.”