Explicaţia inelului de pe degetul Cristinei Mihaela Dorobanţu: "Am spus nu"

Explicaţia inelului de pe degetul Cristinei Mihaela Dorobanţu:
Explicaţia inelului de pe degetul Cristinei Mihaela Dorobanţu: "Am spus nu"

Cristina Mihaela, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a venit astăzi în platou, la Teo, cu un inel "suspect" pe deget. Imediat, Bursucul a luat-o la întrebări.

Cristina Mihaela a vorbit astăzi, în cadrul rubricii ei de la Teo Show, Secrete între fete, despre cum putem integra bocancii în ţinute. Cum a intrat în platou, Bursucu i-a luat mâna şi a sesizat că are un inel în plus, pe care până acum nu îl avea. 

"Te-a cerut?", a vrut să ştie Bursucu'.

"Mi l-am achiziţionat eu.

M-am cerut eu singură!  Dragă Cristina, eşti minunată, vrei să rămâi toată viaţa alături de mine? Şi am spus: Nu, fată! Nu ştii să găteşti, să speli şi alte alea", a spus Cristina Mihaela Dorobanţu, azi, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

Ce mic-dejun recomandă Cristina Mihaela, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!

“Sunt mereu pe drumuri şi în continuă mişcare, aşa că am nevoie de energie şi de concentrare şi nu sar niciodată peste micul dejun.

Îmi place să gătesc, am multe reţete care se fac în doar câteva minute, iar preferata mea este toast-ul cu avocado şi ouă ochiuri. Sunt sigură că, dacă o veţi încerca, va crea dependenţă şi, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie prima oară, cel puţin două săptămâni veţi mânca doar asta dimineaţa”, declară Cristina Mihaela.

Reţeta este pe cât de sănătoasă şi plină de nutrienţi, pe atât de uşor de realizat.

“Se pregăteşte foarte uşor şi veţi căpăta energia de care aveţi nevoie zi de zi. În plus, este şi prietenoasă cu silueta.

 

Ingrediente:

2 felii de toast integral

2 ouă

1 avocado

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

4-5 fire de arpagic (opţional)

sare, piper (după gust)

Mod de preparare:

1.    Într-un bol adăugăm avocado, sucul de lămâie, sare, piper, firele de arpagic tocate şi puţin ulei de măsline. Cu ajutorul unei furculiţe, presăm şi amestecăm ingredientele până totul devine o pastă.

2.     În mjlocul fiecărei felii de toast, cu ajutorul unui cuţit, conturează forma unui cerc cu diametrul de aproximativ 3-4 cm şi taie-l din felia de toast.

3.     Pune puţin ulei de măsline într-o tigaie non-aderentă, iar când aceasta s-a încins, adaugă feliile de toast şi cercurile de pâine.

4.     Când au prins o culoare aurie, cam după 2 minute, întoarce-le pe cealaltă parte şi adaugă în mijlocul feliilor de pâine câte un ou.

5.     Presară peste fiecare ou puţină sare şi piper şi acoperă tigaia cu un capac.

6.     Cercurile de pâine se vor prăji imediat. Aşa că le poţi scoate pe o farfurie mai repede.

7.     Ouăle vor fi gata cam în 3-6 minute, depinde de cum le preferi.

8.     Când sunt gata, pune fellile de tost pe o farfurie şi asezonează-le cu pasta de avocado.

9.     Serveşte-le imediat pentru că sunt delicioase atunci când sunt calde”, explică vedeta.

Preparatul este sănătos, nutritiv şi are un aspect interesant, astfel că sunt mari şanse să fie plăcut şi de cei mici mai pretenţioşi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Dorobanţu a ţinut un regim drastic înainte de o şedinţă foto: „Am slăbit 3 kilograme în 5 zile” MENIUL COMPLET al dietei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies