Explozie vibrantă de culori, ritmuri exotice și strălucire la “Bravo, ai stil!”, în ediția concept din această seară, difuzată la Kanal D

Explozie vibrantă de culori, ritmuri exotice și strălucire la “Bravo, ai stil!”, în ediția concept din această seară, difuzată la Kanal D
Explozie vibrantă de culori, ritmuri exotice și strălucire la “Bravo, ai stil!”, în ediția concept din această seară, difuzată la Kanal D

Într-o explozie vibrantă de culori, ritmuri exotice și strălucire, ediția concept a emisiunii "Bravo, ai stil!" din aceasta seară va aduce în prim-plan moda tropical exotic glam.

Telespectatorii sunt invitați să se bucure de o seară de rafinament și senzualitate, într-o atmosferă plină de energie și inspirație, cu o tema pe masura – Tropical exotic glam.

Concurentele “Bravo, ai stil!” vor fi supuse unei noi provocări extraordinare, care le va testa creativitatea și abilitățile stilistice. Această ediție concept va aduce un aer fresh în emisiune, intrucat nu doar concurențele se vor remarca prin ținute îndrăznețe, ci și juratii si prezentatoarea emisiunii ii vor uimi pe telespectatori cu selecții vestimentare inspirate din universul tropical exotic glam.

Explozia de culoare va defini această ediție “Bravo, ai stil!”, iar spectacolul vizual promite să cucerească privirile telespectatorilor. De la nuanțe vii de verde smarald până la nuanțe intense de roz corai și portocaliu aprins, concurentele vor transpune pe podium energia vibrantă a tropicelor. Rochii elegante, accesorii strălucitoare și detalii inedite vor completa ținutele rafinate într-o manieră surprinzătoare și sofisticată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Avem o nou ă  seară spectaculoasă, o nouă ediție concept. Admirăm împreună ținutele inspirationale propuse de concurentele noastre, într-un concept plin de senzualitate, feminitate și frumusețe. Abia astept să le vedeți pe concurente! Începe spectacolul, așa că vă invităm alături de noi, în această seară”,  spune Ilinca Vandici. 

Alte ingrediente cheie ale acestei editii concept de la “Bravo, ai stil!” vor consta în muzica și ritmurile exotice care vor da tonul întregii serii.

Pe lângă defilările impresionante de modă, concurentele vor avea oportunitatea de a dansa pe acordurile pasionale ale ritmurilor tropicale, încântând publicul cu un spectacol plin de viață și energie.

Emoțiile vor atinge cote maxime în această ediție, iar telespectatorii vor fi martorii unei seri memorabile, plină de strălucire, stil și nonconformism. "Bravo, ai stil!" aduce în prim-plan esența modei exotice și glamour, transformând podiumul într-un adevărat paradis tropical.

Nu ratați o seară de neuitat în cadrul ediției speciale "Tropical exotic glam" de la "Bravo, ai stil!", care va începe imediat după serialul "Melek", la Kanal D.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies