Fa asta si in 7 zile veti scapa de grasimea de pe abdomen!

Fa asta si in 7 zile veti scapa de grasimea de pe abdomen!
Fa asta si in 7 zile veti scapa de grasimea de pe abdomen!

Daca crezi ca ai 3 sau 4 kilograme in plus si vrei sa iti reduci greutatea corporala. Poti incerca sa scapi de excesul ponderal cu ajutorul urmatoarelor 5 trucuri, fara sa te infometezi.

1. Bea doua pahare cu apa inaintea fiecarei mese.

In fiecare zi, inainte sa iei mesele principale, trebuie sa bei 2 pahare cu apa. Aceasta rutina zilnica te va ajuta si iti va accelera metabolismul, iti va imbunatati digestia si nu se va transforma in grasime, potrivit feminis.ro.

2. Bea apa calduta inainte de micul dejun.

Poti intotdeauna sa incerci aceasta metoda extrem de eficienta de detoxifiere matinala.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa bei un pahar cu apa calda dimineata, pe stomacul gol. Poti sa adaugi putin suc de lamaie, dar si un pic de miere in aceasta apa calduta.

3. Combina chefirul cu semintele de in pentru a obtine un mic dejun sanatos.


Acest tip de mic dejun (un amestec de chefir si seminte de in) te va ajuta sa iti cureti intestinul si sa iti mentii flora microbiana.


4. Este extrem de important sa iti mesteci bine mancarea.

Trebuie sa mesteci fiecare imbucatura de cel putin 20 sau 30 de ori, daca nu vrei ca toata mancarea pe care o ingerezi sa se transforme in tesut adipos.

5. Miere si scortisoara- aliatul impotriva grasimii.

Tot ce trebuie sa faci este sa prepari aceasta bautura homemade, ideala pentru arderea grasimii.
Doar adauga o jumatate de lungurita de scortisoara (sub forma de pudra) si 1 lingurita de miere in 200 ml de apa fierbinte.

Trebuie sa bei jumatate din aceasta bautura -  ideala pentru a arde grasimea corporala- seara, inainte de culcare. Amesteca cealalta jumatate din aceasta combinatie si pune-o la frigider, iar apoi bea-o in dimineata urmatoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies