Incearca un pranz altfel si delicios care sigur iti va tine de foame cateva ore. Iti prezentam reteta si cat de simplu e de facut.
Ingrediente:
- 500 gr peste( cod, sau oricare altul va place, fara oase)
- 4 ciuperci de marime medie
- 1 sau 2 fire de ceapa verde
- 20 gr migdale
- sare, piper, ierburi italiene
Preparare:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Pestele, ciupercile si ceapa se maruntesc cu robotul de bucatarie.
Se adauga condimentele, dupa gust si se formeaza chiftele de aproximativ 1 cm grosime. Acestea se dau prin migdalele tocate, in loc de pesmet. Vor rezulta 5-6 bucati.
Se aseaza intr-o tava cu foaie de copt, si se dau la cuptorul incins, pentru 30 min, sau pana cand devin aurii.
Noi le-am servit cu un mix de salata.
Valori nutritionale/ chiftea: Calorii 80; grasimi 1.4;
Sursa: Fit Lifestyle