Vin prietenele tale in vizita? Rasfata-le cu un desert delicios pe care il faci repede, fara sa folosesti cuptorul.
Ingrediente
Pentru blat:
500 g biscuiti
1 pachet unt
Pentru umplutura:
300 g ciocolata menaj
250 ml frisca
3 foi gelatina
4 linguri fulgi de cocos
Pentru servit
fulgi de cocos
Mod de preparare
Pentru blat, se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit.
Se pune amestecul intr-o tava cu pereti inalti şi se preseaza bine de tot.
Ciocolata se acopera cu frisca fiarta, se amesteca pana se dizolva, apoi peste compozitie se pune gelatina inmuiata in apa, in prealabil.
Se omogenizeaza si apoi se mixeaza si se amesteca bine cu nuca de cocos.
Se pune peste blat si se da la rece pentru 4 ore. Se serveste cu nuca de cocos.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Sursa: a1.ro