Aceste batoane sunt perfecte imediat dupa antrenament, dar pot fi savurate pe post de desert, mai ales pentru ca au un gust incredibil de bun.
Ingrediente:
1 cana migdale raw
Un varf lingurita sare
1 lingurita scortisoara
200 g fulgi de ovaz
100 g pudra proteica cu gust de vanilie
Un sfert de cana sirop de artar
1/4 ciocolata pentru prajituri (optional)
Mod de preparare:
Pregateste o tava de copt: da-o cu spray si pune o hartie de copt.Pastreaza
Intr-un robot de bucatarie, pune migdalele ramase si sarea si mixeaza-le pana cand migdalele devin o pasta.
Adauga peste ele fulgii de ovaz, pudra proteica si siropul ramas si da-le pe toate prin blender pana cand se maruntesc foarte bine.
Pune amestecul in tava, iar pe deasupra adauga migdalele.
Pune ciocolata la cuptorul cu microunde pana cand se topeste, apoi intinde-o deasupra continutului anterior. Taie totul in 12 portii egale si lasa-le la frigider 20 de minute.
Timp de preparare: 20 minute
Continut nutritiv per portie (42,5 g): calorii 166, grasimi 6 g, colesterol 1 mg, sodiu 162 mg, carbohidrati 17,6 g, proteine 12,8 g.
Sursa: topfitness.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro