Daca vrei sa incerci o reteta deosebita, te invitam sa o alegi pe aceasta!
Ingrediente
100 g unt de cacao, unt de cocos sau in ultima instanta, ulei palmier
70-100 g indulcitor natural raw
200 g cacao cruda sau pudra de roscove (carob)
200 g nuci (de orice fel aveti) macinate sau pisate
100 g apa filtrata calduta
Toate ingredientele se amesteca cu o furculita pana la omogenizare.
Daca compozitia este prea lichida se vor adauga inca 50-100 g nuci macinate.
La acest punct se poate avem doua posibilitati: daca compozitia este mai groasa se poate rasturna intr-o tava inalta de 2-3 cm si se va da la frigider timp de 1-2 ore si dupa aceea se consuma. Daca este mai lichida, o puteti pune in forme de cuburi de gheata care se vor lasa la congelator timp de cateva ore.
Aceeasi compozitie se poate folosi ca si glazura mai groasa, foarte buna de ornat. Ce poate fi mai usor de atat?
*Uleiul/untul de cacao/cocos poate fi inlocuit cu 1 avocado. Acesta va da ciocolatei cremozitate si finetea specifica.
Sursa: ligiapop.com
Ingrediente
100 g unt de cacao, unt de cocos sau in ultima instanta, ulei palmier
70-100 g indulcitor natural raw
200 g cacao cruda sau pudra de roscove (carob)
200 g nuci (de orice fel aveti) macinate sau pisate
100
g apa filtrata calduta
Toate ingredientele se amesteca cu o furculita pana la omogenizare. Daca compozitia este prea lichida se vor adauga inca 50-100 g nuci macinate.
La acest punct se poate avem doua posibilitati: daca compozitia este mai groasa se poate rasturna intr-o tava inalta de 2-3 cm si se va da la frigider timp de 1-2 ore si dupa aceea se consuma. Daca este mai lichida, o puteti pune in forme de cuburi de gheata care se vor lasa la congelator timp de cateva ore.
Aceeasi compozitie se poate folosi ca si glazura mai groasa, foarte buna de ornat. Ce poate fi mai usor de atat?
*Uleiul/untul de cacao/cocos poate fi inlocuit cu 1 avocado. Acesta va da ciocolatei cremozitate si finetea specifica.
Sursa:
ligiapop.com Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro