Fa-ti cumparaturile pentru vacanta la cele mai mici preturi!

Fa-ti cumparaturile pentru vacanta la cele mai mici preturi!
Fa-ti cumparaturile pentru vacanta la cele mai mici preturi!

Fie ca vrei sa iti achizitionezi produse noi, in tendinte, pentru tinutele tale de zi cu zi, fie ca te pregatesti pentru vacanta si ai nevoie de haine vaporoase, casual, Fashion Days este destinatia ta de shopping!

Fashion Days a dat starul reducerilor, astfel incat sa poti sa iti reimprospatezi garderoba de vara fara sa iti dezechilibrezi bugetul. Fie ca vrei sa iti achizitionezi produse noi, in tendinte, pentru tinutele tale de zi cu zi, fie ca te pregatesti pentru vacanta si ai nevoie de haine vaporoase, casual, Fashion Days este destinatia ta de shopping! Profita de reducerile de pana la 70% si cumpara-ti tot ce iti doresti!

Iata propunerile noastre:

Rochii casual pe care sa le poti purta si la plaja

Este important sa stii

sa faci smart shopping, asa ca vara acesta investeste in cat mai multe rochii pe care sa le poti purta in viata de zi cu zi, dar care sa se integreze perfect si in tinutele de vacanta, atunci cand mergi la plaja.

Alege rochii drepte, asimetrice, din materiale vaporoase si poarta-le cu incaltaminte sport in timpul liber si cu flip-flops si palarii cu boruri largi in concediu.

Rochii

boho chic

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Stilul boho-chic este favoritul acestui sezon! Profita de reduceri si imbraca-te in tendinte fara sa investesti o avere in piesele must-have ale verii. Alege rochii vaporoase cu imprimeuri etnice si poarta-le cu accesorii cu franjuri, cu ochelari de soare supradimensionati si cu sandale gladiator.

Haine

vaporoase

Pregateste-te pentru perioada in care temperaturile vor creste exagerat de mult si cumpara-ti haine vaporoase, deschise la culoare. Asa iti vei asigura confortul in lunile caniculare de vara si vei bifa si unul dintre cele mai populare trenduri estivale cu outfituri all white.

Palarii

Perioada reducerilor poate fi o buna ocazie sa investesti in accesorii pe care nu le porti foarte des, dar care isi dovedesc utilitatea mai ales in vacante. Un astfel de accesoriu ar putea fi palaria, care iti poate schimba intregul look intr-o clipa. 

O palarie cu boruri largi iti va da un aer mult mai sofisticat si se va potrivi de minune cu rochiile romantice, iar cea tip fedora iti va completa perfect outfiturile casual.

Aceasta

este doar o mica selectie cu produsele care ne-au atras atentia, dar iti sugeram sa intri in sectiunea dedicata reducerilor de pe  Fashion Days.ro si sa descoperi piesele favorite la cele mai mici preturi!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies