Fa-ti o masca anti-imbatranire cu ciocolata! Face minuni pentru tenul tau!

Fa-ti o masca anti-imbatranire cu ciocolata! Face minuni pentru tenul tau!
Fa-ti o masca anti-imbatranire cu ciocolata! Face minuni pentru tenul tau!

Aveti posibilitatea de a va prepara in casa produse anti-age, pe baza de retete naturale.

 

Topiti pe baie de aburi 50 g de ciocolata neagra bio si un gram de ulei de cocos. Lasati sa se raceasca si adaugati 2 picaturi de ulei esential de muscate. Intindeti masca cu ajutorul unei pensule, evitand conturul ochilor si al buzelor. Lasati sa actioneze 15-20 de minute si clatiti cu apa calduta.
Sursa: Curademiere.ro

Topiti pe baie de aburi 50 g de ciocolata neagra bio si un gram de ulei de cocos.

Lasati sa se raceasca si adaugati 2 picaturi de ulei esential de muscate. Intindeti masca cu ajutorul unei pensule, evitand conturul ochilor si al buzelor. Lasati sa actioneze 15-20 de minute si clatiti cu apa calduta.

Sursa: Curademiere.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies