Nimic nu e mai bun pentru a contracara racelile sezonului rece decat o doza buna de vitamina C.
De aceea, un jeleu de fructe cu polen nu doar ca iti va incanta papilele, ci te va si mentine sanatos.
Ingrediente
doua grepfruturi
3 portocale
jumatate de pahar de suc de portocale
jumatate de pahar de suc de lamaie
70 g de zahar brun
un praf de agar-agar
doua linguri de polen
Curata fructele de coaja, apoi fiecare felie in parte de pielita si rupe sau taie feliile.
Pune folie alimentara intr-un bol si aseaza fructele in straturi, presarand zahar intre ele. Fierbe agar-agarul in sucul de portocale amestecat cu cel de lamaie si varsa peste fructe.
Lasa sa se raceasca, apoi da la frigider cel putin 3 ore. Inainte de a servi jeleul, presara deasupra polen.
Sursa: Curademiere.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro