„Fac cu multă bucurie ceva ce îmi place!” Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane

„Fac cu multă bucurie ceva ce îmi place!” Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane
„Fac cu multă bucurie ceva ce îmi place!” Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane

La începutul lunii martie, Octavia Geamănu a fost concediată oficial după o negociere îndelungată cu angajatorul ei, care încă continuă.

După plecarea sa de la postul de prezentator, a petrecut un timp cu familia, dar s-a întors la muncă destul de rapid. Acum, ea se mândrește cu faptul că are două noi ocupații.

Citește și: Cine este Octavia Geamănu. “O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită!”

Octavia Geamănu are propria emisiune în online și scrie o carte

Octavia Geamănu a demarat un nou proiect online în care moderează propriul podcast și spune că aceasta este activitatea care o face să se simtă împlinită. Pasul său a fost influențat de plăcerea de a vorbi în public, de a-și exprima gândurile și sentimentele și de a se conecta cu oamenii cu care are afinități. În prezent, speră ca fanii săi să o urmărească și pe platforma YouTube, la fel de mult ca pe televiziune.

Octavia Geamănu dorește ca noua ei inițiativă să fie un mijloc prin care admiratorii ei să o cunoască mai bine și să învețe împreună informații noi, utile și valoroase pentru viață. Scopul ei este să îi ajute pe oameni să trăiască mai bine și să se dezvolte personal. În acest sens, va avea sprijinul unor specialiști și celebrități pe care i-a întâlnit de-a lungul carierei.

„A venit foarte firesc acest podcast. Așa se face că după două săptămâni de „concediu” în care am trăit viața din plin, vorba vine (râde), am simțit că e momentul să am totuși o activitate concretă. De curând, într-una din zile am înregistrat un clip în care vorbeam despre temeri, despre frică ce ne împiedică să evoluăm, despre cât rău ne face acest sentiment atunci când el nu apare ca o reacție de apărare împotriva unui pericol.

Avea vreo 28 de minute. Am zis că nu se poate să postez așa ceva pe Facebook unde totul trebuie să fie scurt. Așa că de aici la Youtube a fost doar un pas. De la postări despre diverse situații din viață mi-am dat seama că mie asta îmi place să fac. Să vorbesc mult și nu neapărat singură. Așa că dacă tot cunosc mulți oameni faini care au informații ce ne pot ajuta să ne îmbunătățim stilul de viață, să evoluăm, să ne dezvoltăm într-o direcție frumoasă a vieții, de ce să nu îmi fac o emisiune a
mea? Podcast cum i se spune pe YouTube. O săptămână mi-a luat să pun totul la punct. Totul s-a așezat cu viteză, perfect. Când e scris să fie, e. Așa că merg înainte cu gânduri bune, cu încredere că cei care mi-au fost alături în tot acest timp îmi vor fi și de acum înainte în on-line”,
a spus Octavia Geamănu, conform Click.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane
Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane[Sursa foto: Facebook]

Octavia Geamănu, despre noul ei proiect

Octavia Geamănu nu se mulțumește doar cu noul ei proiect online, ea își dorește să devină și scriitoare. Ea lucrează deja la prima ei carte și speră să o poată publica în curând, deoarece feedback-ul primit până acum a fost pozitiv, iar ceea ce scrie este foarte bine primit de cititori.

„Începusem să scriu o carte din luna decembrie a anului trecut și continui să o fac.

Cartea se numește “Gânduri bune” căci fix asta conține. Toate cuvintele care-mi curg prin degete ajung în fraze care au morală, care transmit încredere, optimism, care sunt terapeutice așa cum mi-a spus cineva de la o editură, o persoană care a citit o parte din ce am scris”, a mai spus fosta prezentatoare.

Octavia Geamănu nu este hotărâtă încă în privința unei posibile reveniri la televiziune. Ea spune că este ocupată cu noile proiecte și nu poate spune cu certitudine că și-a încheiat cariera în televiziune. Preferă să lase lucrurile să se întâmple natural și să accepte orice oportunitate care îi va apărea în viitor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Dacă mă întrebi de tv… Încă mai vreau pauză. Momentan acest podcast “Gânduri bune” îmi ocupă mare parte din timpul pe care îl am când nu e Andrei acasă. Și-acum când vorbesc cu tine sunt la montaj. Și fac cu multă bucurie ceva ce îmi place. E mare lucru să fii cine ești, să poți face ceea ce îți dorești. Dar cine știe cu ce vine mâine? Important e să avem gânduri bune”, a concluzionat știrista.

Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a dispărut de pe micile ecrane

Citește și: Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator! Cine îi va lua locul

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator! Cine îi va lua locul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies