Află din rândurile următoare care este rețeta de șnițele a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea a pregătit extrem de repede o porție de șnițele pentru fetele sale. Vedeta a explicat pe pagina sa de Facebook modul de preparare al șnițelelor și a împărtășit cu urmăritorii săi și un secret, astfel încât aluatul să nu se mai dezlipească de pe șnițele, atunci când se prăjesc.
„ Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel. De multe ori ați văzut că se dezlipește aluatul ăla de pe șnițel. E o chestie foarte simplă. Făina este secretul .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Rețeta de șnițele de pui a Gabrielei Cristea
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti șnițele ai nevoie de următoarele ingrediente:
- piept de pui;
- ouă;
- ulei;
- făină;
- pesmet simplu și pesmet crocant.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al șnițelelor. Procesul a fost unul extrem de simplu și rapid, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul a fost unul de-a dreptul delicios. De asemenea, dacă țineți cont de sfatul său, veți avea șnițele gustoase și pufoase, fără ca aluatul să se dezlipească de pe ele la prăjit.
„ Am tăiat astea de pui subțiri-subțiri. Eu nu le bat, că dacă le mai și bați nu mai rămâne nimic din ele. Aștept să se încingă foarte bine tigaia că trebuie să fie încinsă treaba. Aici e pieptul de pui. Prima dată îl dăm prin făină și în momentul în care îl dăm prin făină, prima dată, se va lipi aluatul ăla pe șnițel și nu se va mai lipi. Îl dăm prima dată prin făină, apoi prin ou și după aceea prin pesmet. Eu îl dau o singură dată, nu îl dau de mai multe ori, că nu vreau să mănânc pesmet. Ia uite ce aurii și frumușele sunt șnițelele noastre! Le scot pe hârtie .”, a explicat Gabriela Cristea pe Facebook.