„Făceam bani la benzinărie! Furam benzină.” Cosmin Natanticu, mărturisiri surprinzătoare despre primul său loc de muncă. Prin ce situații dificile a trecut comediantul

„Făceam bani la benzinărie! Furam benzină.” Cosmin Natanticu, mărturisiri surprinzătoare despre primul său loc de muncă. Prin ce situații dificile a trecut comediantul
„Făceam bani la benzinărie! Furam benzină.” Cosmin Natanticu, mărturisiri surprinzătoare despre primul său loc de muncă. Prin ce situații dificile a trecut comediantul

Cosmin Natanticu a povestit, în urmă cu câteva luni, unde a lucrat atunci când a făcut primii bani.

Cosmin Natanticu, cunoscutul actor umoristic din zilele noastre, a povestit, î n cadrul podcastului cu Mihai Morar, realizat în urmă cu câteva luni, cum a făcut primii bani și cum era să lucreze la benzinărie.

„Atunci am luat eu foc. L-am lovit.” De ce și-a ieșit din minți Cosmin Natanticu atunci când lucra la benzinărie

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu. „Am avut o copilărie foarte mişto, mai ales datorită faptului că suntem cinci fraţi.”

Cosmin Natanticu
Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Eliza Natanticu. „Muzica m-a salvat din cele mai grele situații.”

Cosmin Natanticu a făcut primii bani lucrând la o benzinărie, iar actorul a recunoscut că erau dăți în care era scos din minți, fiind înjurat de anumiți clienți.

Astfel, acesta reacționa și el, ajungând să lovească un client.  „Am lucrat și la o benzinărie. Am avut niște meciuri acolo, am apărut în perioada aia și la o emisiune-concurs, care era prin eliminare. Și am reușit performanța să fiu cel mai longeviv concurent, am stat 6 ediții. Îți dai seama că ți se urcă la cap și te mai recunoaște și lumea pe stradă. Și a venit un domn acolo, pentru că făceam bar, benzinărie și bucătărie. Le făceam pe toate.
M-a și înjurat, cred că a fost în 2003. Eu mă uitam la televizor și îi puneam în pahar. Am pus pe lângă și ăsta m-a înjurat de mamă, atunci am luat eu foc, că mama nici nu mai era. L-am înjurat și eu, l-am lovit. I-am dat cu piciorul în piept, văzusem negru în fața ochilor.Atunci am zis ori îi iau viața în mâini și plec, ori o să le fac pe toate la jumătate.”
, a povestit Cosmin Natanticu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Furam benzină. Am pățit multe în benzinăria aia.” Actorul a recunoscut că fura benzină în timp ce se afla la acel loc de muncă

Cosmin Natanticu
Cosmin Natanticu[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Natanticu  a recunoscut și lucrurile mai puțin morale făcute la acel loc de muncă, astfel că actorul nu s-a ferit să spună că fura benzină, dar făcea și bani lucrând în acel loc.  „Am plecat din benzinărie. Mi-am luat chitara și am plecat cu băieții. Făceam bani la benzinărie. Furam benzină. Erau multe benzinării private. Am pățit multe în benzinăria aia.

Ei aveau și foarte multe lucruri pe lângă. Aveau foarte multe utilaje în pădure, iar ei și-au făcut benzinăria pentru ei, dar mai alimentau și mașinile. Veneau cu bilet de 100 de litri sau plinul și spuneau să bag 80, iar 10 luau ei, 10 eu.”, a mai povestit Cosmin Natanticu.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies