„Facem ardei umpluți. Ingredientul principal îi dă cel mai bun gust!” Rețeta de ardei umpluți a bunicii Gherghina de pe TikTok!

„Facem ardei umpluți. Ingredientul principal îi dă cel mai bun gust!” Rețeta de ardei umpluți a bunicii Gherghina de pe TikTok!
„Facem ardei umpluți. Ingredientul principal îi dă cel mai bun gust!” Rețeta de ardei umpluți a bunicii Gherghina de pe TikTok!

Bunica Gherghina vine cu rețeta ardeilor umpluți, special pentru perioada sărbătorilor.

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile de iarnă, așa că internetul este plin de rețete care mai de care mai delicioase, care pot fi încercat chiar la tine acasă, cu această ocazie. Bunica Gherghina vine cu un nou preparat specific Crăciunului, și anume ardei umpluți, pentru care are și un ingredient secret.

„Punem două ouă și un ingredient secret.” Bunica Gherghina prepară ardeii umpluți pentru sărbători

Citește și: „Vă pregătesc o prăjitură, Mozaic se numește. Am pus două borcane de gem.” Bunica Gherghina pregătește un desert rapid, cu doar câteva ingrediente

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]

Citește și: „Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

Bunica Gherghina ne-a obișnuit cu deserturile sale pregătite rapid și din puține ingrediente, speciale pentru zilele de Crăciun, însă de această dată vine cu un fel de mâncare iubit de multe persoane, și anume ardei umpluți, despre care explică pas cu pas cum îi gătește.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ingrediente:

  • Ardei
  • Carne tocată
  • Ulei
  • Sare
  • Ceapă
  • Piper măcinat
  • Foi de dafin
  • Ouă
  • Bulion

Mod de preparare:

„Facem ardei umpluți. Începem prin a scoate semințele la ardei. Punem într-un bol carnea tocată cu patru linguri de ceapă tocată, restul de ceapă punem pentru sos, mergem cu ea la călit. 

Peste carne și ceapă punem două linguri de orez. În continuare punem două ouă, iar acum urmează sare, piper măcinat și trei linguri de ulei.  Ingredientul principal, care îi dă cel mai bun gust, bulionul. Am pus o lingură de bulion care să îi dea culoare foarte frumos. Punem 6 linguri peste ceapa pentru care facem sosul. Nu punem mai mult că iese gras. Cu lingurița băgăm carnea în ardei.”,
a povestit bunica Gherghina.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum pregătește bunica Gherghina sosul în care pune ardeii umpluți

Bunica Gherghina pregătește ardei copți pe care îi face la cuptor, iar în tigaia în care îi pune și peste care pune apa se regăsește un sos special, făcut din ceapă călită, foi de dafin și bulion, din care ardeii iau gustul și culoarea. Nu există masă a românilor de pe care să lipsească sarmalele și ardeii umpluți, așa că nu ezitați să încercați rețeta bunicii Gherghina.  „Fiecare ardei îl înțepăm la bază.

Am umplut ardeii, acum călim ceapa pentru sosul unde punem ardeii aici. Peste ceapă punem două linguri de bulion. I-am pus și sare, punem și foi de dafin, iar acum punem ardeii peste. Punem apa caldă peste ardei, punem verdeața și îi punem la cuptor.”, a mai spus bunica Gherghina.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies