„Facem un RMN și vedem ce urmează.” Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare

„Facem un RMN și vedem ce urmează.” Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare
„Facem un RMN și vedem ce urmează.” Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă alături de el o comunitate foarte mare de oameni care îl susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Artistul este foarte activ în mediul online și împărtășește multe dintre evenimentele care au loc în viața lui cu cei de acasă. Comunitatea lui este foarte mare și oamenilor le place să fie la curent cu cele mai noi informații din viața vedetei.

Citește și: „Nu ne ascundem.” Motivul pentru care Dorian Popa și iubita lui nu se afișează împreună

Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare

Din păcate, fanii lui nu au avut parte de vești bune de la el, la începutul săptămânii, iar unii dintre ei au fost chiar îngrijorați.

Dorian Popa a apărut în cârje, pe rețelele de socializare, dar în ciuda situației în care se află, zâmbetul și energia nu au dispărut. Vedeta le-a spus celor de acasă că va ajunge la un medic specialist și este optimist.

Artistul și-a rupt piciorul și urmează să facă un RMN pentru a vedea dacă, după ce a căzut pe gheață, se confruntă cu probleme la membrul inferior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează.

Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol", a declarat Dorian Popa, pe contul său personal de Instagram.

Citește și: “Oamenii aceștia încă sunt în libertate.” Tzancă Uraganu, țepuit de un bărbat. Manelistul a rămas fără bolidul de lux

Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare
Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Dorian Popa, mai multe detalii despre accident

În urmă cu puțin timp, fără să țină cont de vremea de afară, Dorian Popa s-a apuca de curățenie.

Seara, în adidași și pe gheață, artistul a decis să spele rampa, moment în care a alunecat, iar căzătura pe care a luat-o a fost una destul de dură.

„Pe măsură ce trec anii, ligamentele sunt din ce în ce mai slabe și prostia din ce în ce mai mare. Uite așa începe un nou capitol, când vrei să speli rampa noapte la minus două grade în adidașii de sală, nu în bocanci.

Astea sunt temporare (nr. cârjele), orteza o am împrumutată la cineva... Fraților, alții se zbat să trăiască”, a mai completat artistul.

Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare
Cum s-a afișat Dorian Popa pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu cred că este o femeie alături de care aș putea să supraviețuiesc!” Ce l-a determinat pe Dorian Popa să discute despre Betty Salam



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Să ne trăiască!” Tzancă Uraganu și Alina Marymar, în culmea fericirii. Cei doi au aflat sexul bebelușului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies