Faimosul Silviu s-a întors de la Exatlon! Cine l-a aşteptat la aeroport

Faimosul Silviu s-a întors de la Exatlon! Cine l-a aşteptat la aeroport
Faimosul Silviu s-a întors de la Exatlon! Cine l-a aşteptat la aeroport

Faimosul Silviu Nicolae s-a întors în România!

Silviu Nicolae, component al echipei Faimoşilor, a fost eliminat duminică de la Exatlon după duelul cu Mirel Drăgan. El intrase automat la duel pentru că avea cele mai slabe rezultate.

În această după-amiază, Silviu a aterizat pe aeroportul Otopeni. L-au aşteptat mama şi fratele lui, dar şi Cristi Geamăn.

Zâmbitor, Silviu Nicolae i-a strâns în braţe pe mama şi fratele lui, a dat mâna cu Cristi Geamăn şi a stat de vorbă cu Adi Velea, reporterul FanArena.

 

 

Silviu a fost eliminat de la Exatlon după duelul cu Mirel Drăgan

 

La final, când şi-a luat la revedere de la coechipieri, Silviu i-a strâns în braţe pe toţi. Giani Kiriţă a ţinut să îi transmită un mesaj.

 

"Atât, un sfat îţi dau: În viaţă să nu mai minţi.

Şi o să reuşeşti... că în rest... Drum bun!", a spus Giani Kiriţă în timp ce îi strângea mâna instructorului Silviu Nicolae.

 

"Nu, nu minţim, Giani", a răspuns Faimosul Silviu. 

 

 

”Asta e. Nu-mi pare rău. A meritat tot. Mă bucur că v-am lăsat la casă, la vilă”, a spus Silviu la finalul jocului de eliminare.

 

”A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Baraca...am reuşit să mă adaptez. Nu m-am ferit de niciun traseu, dar problema pe care o am nu am ştiut de ea. Abia aştept să merg la Braşov şi să sar în cap ca să scap de ea. Când am venit aici, am reuşit să contribui la victoria echipei mele. Sunt foarte fericit pentru asta”, a mai spus Silviu Nicolae.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Paula Vieru a parasit competitia „Exatlon”, dupa duelul cu Monica Rosu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies