Faith, situație incertă

Faith, situație incertă
Faith, situație incertă

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Fatih într-o situație incertă, în ceea ce privește viitorul său alături de Doga.

Fatih, care își dorește foarte mult a-și reconsolida relația cu Doga, fosta sa soție, va avea parte de surprize neplăcute din două părți: pe de o parte, Gorkem se “agață” de casnicia sa, cu toate că observă nepotrivirea evidentă dintre ea și soțul său și, pe de altă parte, Doga îi spune fostului soț că nu îl mai iubește, cu toate că i-a cerut să divorțeze, dacă vrea să reia relația cu ea.

Pembe și Abdullah nu îi mai permit fiicei lor, Nursema, a mai lucra alături de Ruzgar, după ce au aflat că acesta o iubește și vrea să formeze un cuplu cu frumoasa fată. Pe de altă parte, Kîvîlcîm se confruntă cu situații stranii, neînțelegerile fiind la tot pasul la noul loc de muncă, din cauza membrilor familiei Unal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou epiosd din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies