“Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională

“Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională
“Familia Borgia”, un serial ca o călătorie în timp, cu o distribuție excepțională

Serialul poate fi urmărit pe Kanal D2, în fiecare luni și marți, de la 22:00

Captivanta producție "Familia Borgia", difuzat luni și marți, de la ora 22:00, la Kanal D2, a înregistrat un succes înfloritor pe piața mondială, fiind difuzată în 40 de țări, unde a înregistrat adevărate recorduri de audiență. O coproducție internațională franco-germano-ceho-italiană, "Familia Borgia" este inspirat din viața tumultuoasă a membrilor teribilei dinastii a Italiei Renascentiste. 

Serialul este scris și produs de celebrul maestru al crimei și al suspansului, Tom Fontana, cunoscut pentru serialele de succes "Homicide; Life on the street" și "Oz".

Costumele, dialogurile, locațiile de filmare îi poartă pe telespectatorii Kanal D2 în fabuloasă epocă renascentistă în care a dominat temutul cardinal Rodrigo Borgia, cel care a devenit Papa Alexandru al VI-lea, și copiii săi: Juan, Cesare, Lucreția și Goffredo.

Excentrice, scandaloase sau, dimpotrivă, vulnerabile personajele îi fascinează pe telespectatori. Distribuția este una complexă, fiind cooptați actori de diferite naționalități în această super producție internațională. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Personajul principal, Rodrigo Borgia, este interpretat de actorul american John Doman, cunoscut publicului din România din serialul "The Wire"; cariera acestuia se întinde pe câteva decenii, având în palmares peste 100 de roluri în seriale și filme. În vârstă de 78 de ani, celebrul actor are el însuși o viață demnă de un film hollywoodian.

Absolvent al Universității din Pennsylvania, are o licență în literatură engleză și o diplomă ca specialist marketing. De altfel a lucrat aproape două decenii în publicitate, însă traiectoria profesională i-a fost schimbată când a primit un rol într-o reclamă. John Doman a servit în Corpul Marin al Statelor Unite și a fost în Divizia a 3-a Marină în războiul din Vietnam.

            Stanley Weber, actor și regizor de teatru francez, este cel care dă viață personajului Juan Borgia, fiul cel mare al temutului cardinal, un individ imoral, mândru, leneș și lipsit de scrupule. Chipeșul actor s-a născut la Paris, în Franța și este fiul actorului Jacques Weber. A primit primele lecții de actorie la Cours Florent și a urmat cursurile Conservatorului National Superior de Arta Dramatica.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

            În rolul Lucreției Borgia, o tânără care descoperă puterea secretă pe care o deține senzualitatea si delicatetea unei femei, o veți putea urmări pe Isolda Dychauk originară din Surgut, Siberia de Vest. La 9 ani s-a mutat la Berlin împreună cu mama ei și, când avea 10 ani, a fost admisă la școala de actorie Next Generation, din Berlin. Debutul ei a avut loc în 2004 cu scurtmetrajul “Gimme your shoes”, care a fost prezentat în octombrie 2009 la Festivalul Internațional de Film de la Viena.

La cei 30 de ani se poate lăuda cu zeci de roluri în producții cinematografice.

            Cesare Borgia este un tânăr prins între credință și natură lui întunecată și violentă și este interpretat magistral de tânărul actor irlandez Mark Ryder. Acesta a urmat cursurile Methodist College Belfast și, până la cei 33 de ani, a strâns  în palmares numeroase roluri în seriale și filme pentru marele ecran.

            Filmările pentru Familia Borgia au avut loc în Praga, capitala Republicii Cehe și în împrejurimi, dar și în Croația. Pentru acest serial a fost nevoie de o adevărată desfășurare de forțe. O echipă de 3 regizori, 10 scenariști coordonați de celebrul Tom Fontana, zeci de actori și numeroși colaboratori și-au unit forțele pentru o producție de excepție pe care puteți urmări începând în fiecare seară de luni și marți, de la 22.00, la Kanal D2.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies