Familia Fănicăi Salam, declarații cutremurătoare despre Florin Salam: „O spărgea cu bătaia”

Familia Fănicăi Salam, declarații cutremurătoare: „O spărgea cu bătaia”
Familia Fănicăi Salam, declarații cutremurătoare: „O spărgea cu bătaia”

Familia Fănicăi Salam îi aduce acuzații grave lui Florin Salam. Ce au transmis mama și fratele Fănicăi despre tânăra care a murit acum 11 ani.

Familia Fănicăi Salam face acuzații grave. La 11 ani de la moartea Fănicăi Salam, mama și fratele ei îi aduc acuzații grave manelistului. Aceștia susțin că în perioada în care Fănica trăia și era căsătorită cu Florin Salam, ar fi existat mai multe episoade de tensiune între cei doi. În plus, Fănica ar fi fost și victimă a violenței conjugale.

Fratele Fănicăi susține că ar fi fost amenințat de sora lui Florin Salam, care era căsătorită cu un bărbat periculos, Fabian.

Citeste si: Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

”El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge.

Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți-o bine.

Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Familia Fănicăi Salam, amenințată de rudele lui Florin Salam

Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi.

Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru un post de televiziune.

Florin Salam, acuzat că nu a vizitat mormântul soției sale

Zilele trecute, mama Fănicăi a dezvăluit că artistul nu a mai vizitat nici mormântul soției sale, fapt care l-a mâhnit teribil:

„De 7 ani n-a mai trecut pe acolo, de la parastasul de 7 ani. Sunt mamă de copil. Copiii au mai mers, o dată pe săptămână merg cu noi, miercurea sau duminica. Florin nu vine cu noi. În altă parte se poate duce, îl înțeleg, cântă, dar de Paște nu putea să-i ducă lumină? De Crăciun, de ziua ei…De 7 ani nu a putut să treacă?”, a declarat Aurelia, mama primei soții a manelistului, potrivit cancan.ro.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt multe probleme de când a murit fata mea, dar au fost copiii mici.

Nu mai pot să suport, el a făcut ce a făcut. L-am mai chemat la parastase, a zis că vine, nu a venit. Nu am avut ce să-i fac. Cântă ca să-l ia lumea în brațe, nu-l doare cum mă doare pe mine, vrea doar să fie aplaudat, dar când o să știe lumea n-o să-l mai aplaude.

Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel. Am rezistat prea mult, nu mai pot, am tăcut pentru copii”, a mai mărturisit femeia.

Florin Salam s-a căsătorit cu Ștefania în 2007

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. La doi ani de la căsătorie, Ștefania a murit la numai 27 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. În urma sa au rămas doi copii, Betty și Dani.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies