Familia lui Culiţă Sterp a adoptat un copil de 13 ani. Ce a primit puştiul de ziua lui

Familia lui Culiţă Sterp a adoptat un copil de 13 ani. Ce a primit puştiul de ziua lui
Familia lui Culiţă Sterp a adoptat un copil de 13 ani. Ce a primit puştiul de ziua lui

Familia Sterp este cunoscuta pentru bunatatea de care dau dovada mereu. Acest lucru s-a vazut in clipurile pe care acestia le posteaza mai mereu pe internet.

O familie destul de numeroasă, bună la suflet, care întotdeauna a ştiut ce înseamnă omenia şi a întins mereu o mână de ajutor oricui a avut nevoie.
Geta, sora lui Culiţă, a "adoptat" un băieţel pe nume Beni, de care are mare grijă şi se asigură mereu că nu îi lipseşte nimic şi se simte parte din familie.

Beni a primit un cadou neasteptat de ziua lui

Băiatul a primit un telefon performant şi o petrecere surpriză organizată cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani, unde a fost înconjurat de întreaga familie.
" Vreau să îți mulțumesc, ai fost cea mai drăguță", i-a spus băieţelul doamnei Geta.

Citeste si: Prognoza modei cu Irisha! Află verdictul pentru ținutele purtate de Adelina Pestrițu, Daniela Crudu, Emily Burghelea, Cristina Ciobănașu, Mira, Beyonce și Zendaya

Benni
Baietelul adoptat de familia Sterp[Sursa foto: Captură KANAL D]

Copilul vine dintr-o familie numeroasă, care, din păcate. nu are foarte multe posibilităţi financiare. Băieţelul mai are şapte fraţi şi lucra la familia Sterp, împreună cu Mama Geta la stâna de oi.
,, El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

,, El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.

A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele", a declarat mama lui Culiţă Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp are o mamă plină de surprize! Cum a fost surprinsă Mama Geta, în tinereţe

Benni
Benni la petrecerea de ziua lui[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama Geta este o femeie simplă, cu un suflet mare şi o familie despre care putem spune că are de ce să fie mândră. Aceasta l-a primit pe Beni în viaţa lor cu braţele deschise.
Chiar la botezul nepotului ei, băiatul lui Culiţă Sterp, invitatii nu au avut decât cuvinte de laudă pentru mama artistului. Fiind o femeie tradiţională, aceasta le-a pus la pachet invitaţilor preparate din propria gospodărie: branză de oaie, cârnaţi şi multe alte delicii culinare.

Citeste si: Mama Geta, mesaj impresionant de ziua de naștere a lui Iancu! Ce i-a spus aceasta fiului ei: „Nu m-ai făcut de rușine cu nimic”

Irisha a fost şi ea invitată la botezul micuţului Sterp şi a rămas plăcut impresionată de Mama Geta.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies