Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza

Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza
Familia Melencu, decizie de ultimă oră, după ce Cumpănașu a spus că a găsit-o pe Luiza

Ce au hotărât părinții adolescentei.

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale, a anunțat, sâmbătă, că el și familia Luizei Melencu au luat decizia să meargă săptămâna viitoare la Departamentul Antimafia din Italia.

Vineri, Cumpănașu a anunțat că are informații cu privire la prima adolescentă dispărută în cazul Caracal, Luiza Melencu.

Dragi români, noaptea trecută am vizitat familia Melencu, cu care am stat de vorbă preț de câteva ore.

Am prezentat familiei toate elementele de probe pe care le dețin cu privire la Luiza. În urma analizării probelor, am stabilit de comun acord, familia Melencu și cu mine, să ne deplasăm săptămâna viitoare, cât mai curând posibil, la Squadra Mobile (Departamentul Antimafia din Italia) pentru a depune plângere penală precum și toate mijloacele de probă pe care le deținem cu privire la faptul că Luiza ESTE în VIAȚĂ, dar și cu privire la familia Dincă și vinovăția acestora în acest caz”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vineri, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit faptul că deține informații și dovezi clare că Luiza Melencu se află în viață. Acesta a explicat faptul că deține fotografii și filmări cu Luiza Melencu.

Ce spune mama Luizei despre fotografia în care pare că este fiica sa

Mama Luizei Melencu a revăzut fotografia cu fata despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că ar fi Luiza. Concluzia femeii a fost una dureroasă: Nu, nu este ea!

„Nu este! Nu este Luiza! Eu zic că nu e! Asta e părerea mea. În primul rând e mai matură. Uită-te la nas", a spus Monica Melencu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies