Familia Unal face o nouă ”victimă”

Familia Unal face o nouă ”victimă”
Familia Unal face o nouă ”victimă”

Începând de săptămâna viitoare, odată cu debutul super reality-ului ”Insula de 1 milion”, serialul ”O dragoste” va putea fi urmărit de marți până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D

Îndrăgita producție turcească ”O dragoste” își invită fanii să urmarească astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, în noul episod al serialului, evenimentele tumultuoase ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, aceștia ajungând în punctul în care ”războiul tacit” dintre cele două familii, va fi pe cale să izbucnească.

Mișcarea șocantă pe care au făcut-o Omer și Kîvîlcim, atunci când și-au declarat dragostea în fața tuturor, a zdruncinat din temelii ambele familii.

În schimb, “protagoniștii” acestei povești uluitoare de dragoste sunt extrem de fericiți și încrezători în decizia luată, și sunt gata să înfrunte orice obstacol va sta în calea iubirii lor.

Sonmez consideră că întreaga situație în care este implicată Kîvîlcim este stânjenitoare pentru familia lor și nu acceptă ca aceasta să fie partenera de viață a lui Omer. Mai mult, când Doga află despre evenimentele petrecute, atitudinea sa va șoca familia Arslan.

Doga nu acceptă ca mama sa, cea care a dezaprobat, încă de la început, căsătoria ei cu Fatih, din cauza conservatorismului familiei din care tănărul face parte, acum aceasta a demonstrat contrariul, alegând să fie într-o relație cu Omer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine va fi următoarea persoană care va cădea “victima” conservatorismului familiei Unal, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies