“FanArena”, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala “Survivor Romania”, sambata, de la 00:30, la Kanal D!

fanarena, editie de colectie, marea finala, survivor romania
fanarena, editie de colectie, marea finala, survivor romania

Ultima editie a acestui sezon va putea fi urmarita, in direct, sambata aceasta, de la ora 00:30, imediat dupa desemnarea castigatorului “Survivor Romania”.

 “FanArena”, emisiunea prezentata de Cosmin Cernat, ce a dezvaluit in ultimele patru luni culisele celei mai dure si spectaculoase competitii, “Survivor Romania”, le va oferi telespectatorilor, sambata, dupa Marea Finala “Survivor Romania”, emotii uriase, marturii la cald ale invingatorului si ale finalistilor . Ultima editie a acestui sezon va putea fi urmarita, in direct, sambata aceasta, de la ora 00:30, imediat dupa desemnarea castigatorului “Survivor Romania”.

Citeste si: În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

Va fi o editie de colectie, avand in vedere ca vom intra, in direct, la foarte scurt timp dupa ce se va afla cine va fi detinatorul trofeului <Survivor Romania>.  Desemnarea marelui castigator < Survivor Romania>, prin votul publicului, va naste emotii, va aprinde pasiuni. Astept cu nerabdare deznodamantul, decizia celor de acasa. Am si eu emotii pentru ca in tot acest timp in care s-a desfasurat competitia <Survivor Romania>, i-am urmarit pe concurenti, i-am cunoscut apoi in emisiune, pe masura ce au iesit din concurs, le-am cunoscut familiile, apropiatii, am aflat lucruri extraordinare despre fiecare”,

a declarat Cosmin Cernat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2020. Marea finala are loc pe data de 30 mai

Emisiunea “FanArena” le-a adus telespectatorilor dezvaluiri in exclusivitate din Republica Dominicana, interviuri memorabile cu cei eliminati din competitie, marturii ale membrilor familiilor, ale prietenilor celor care au facut totul pentru a-si depasi limitele intr-o batalie unica, care a cucerit milioane de fani.  

Nu pierdeti sambata, imediat dupa Marea

Finala “Survivor Romania”, o editie incendiara “FanArena”, prezentata de Cosmin Cernat, la Kanal D!

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies