Fanii Exatlon, dezamagiti de Razboinici: "Poate le da Dumnezeu mintea cea de pe urma"

Fanii Exatlon, dezamagiti de Razboinici:
Fanii Exatlon, dezamagiti de Razboinici: "Poate le da Dumnezeu mintea cea de pe urma"

Meciurile de duminica de la Exatlon Romania i-au dezamagit pe fani, care si-au manifestat tristetea pe retelele de socializare.

Stefan din echipa Razboinicilor a avut o zi proasta si nu a reusit sa aduca puncte pentru echipa sa.

Cosmin Cernat a glumit pe seama acestui fapt si i-a spus ca astazi nu a fost ziua lui si ca a aruncat "dupa vrabii".

"Da, am tras dupa vrabii. Eu am tras echipa in jos.  Suntem depasiti numeric si atunci cand unul are o zi proasta se simte", a spus Stefan.

Fanii au fost dezamagiti de atitudinea Razboinicilor si si-au exprimat dezamagirea pe retelele de socializare:

"Sa spunem lucrurilor pe nume! Desi tin cu razboinicii sunt extrem de dezamagit de atitudinea lor. Sa-i luam la rand: Stefan...are o atitudine inainte si in timpul concursului de zici ca abia e trezit din somn, plictisit,fara chef...ieri cel putin cred ca a dormit stresat ca a fost Alina in camera cu el de a jucat asa prost; Ionut zici ca e bagat in priza, bezmetic si cam dezorientat, finalul fiecarei curse e o loterie la el; Alex

preocupat mai mult sa dea sfaturi decat sa fie atent la cum joaca; Alina preocupata mai mult sa-si expuna formele si foarte atenta la fiecare gest care il face sa dea bine la camera; de Roxana ce sa mai zic...inteligenta zero, sa-i explice toata lumea ca trebuie sa traga cu prastia aia de la nivelul ochilor si ea tragea numai de deasupra capului. Cocluzia: nu faci unul bun! Poate le da Dumnezeu mintea cea de pe urma ca altfel numai orez si nuci de cocos or sa manace.",
a scris cineva.

" In sfarsit un om care a spus corect si a vz cum e fiecare concurent de la războinicii", l-a completat altcineva.

"Foarte adevărat!!! Bine punctat!! Felicitări!!!" a mai spus cineva.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon 1 aprilie. Diana Belbita, conversatie prin mesaje cu Anda Adam! Artista i-a spus tot ce se intampla acasa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies