Fanii Exatlon Romania au decis cine pleaca acasa! Cum arata voturile neoficiale

Fanii Exatlon Romania au decis cine pleaca acasa! Cum arata voturile neoficiale
Fanii Exatlon Romania au decis cine pleaca acasa! Cum arata voturile neoficiale

Nominalizarile de marti seara, din Arena Exatlon, au facut valuri si in randul fanilor Exatlon Romania. 

 

Acestia si-au exprimat simpatiile si antipatiile si in grupurile de sustinere. In urma statisticilor, se pare ca, Larisa este preferata publicului, urmata de Diana Bulimar si pe ultimul loc Oltin. 

 

VEZI VOTURILE IN GALERIA FOTO.

Votul este unul neoficial, vom afla cine este eliminat, in aceasta seara, incepand cu ora 19:45, intr-un nou episod Exatlon, numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon 27 martie. Dezvaluire bomba! Diana Bulimar, adevarul despre accidentarea care a impiedicat-o sa mearga la Olimpiada: "Mi-au spus sa ma dau accidentata si sa concureze altcineva in locul meu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies