Fanii il vor pe Giani Kirita si la Exatlon Sezon 2! Ce spune Faimosul despre o posibila intoarcere in Dominicana

Fanii il vor pe Giani Kirita si la Exatlon Sezon 2! Ce spune Faimosul despre o posibila intoarcere in Dominicana
Fanii il vor pe Giani Kirita si la Exatlon Sezon 2! Ce spune Faimosul despre o posibila intoarcere in Dominicana

 

Giani Kirita este unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Exatlon Romania. Faimosul a reusit sa-si uneasca echipa, iar acest lucru este recunoscut chiar si de catre Vladimir Draghia, marele castigator Exatlon Romania. Draghia a declarat la sfarsit ca nu ar fi ajuns acolo fara echipa lui. 

 

Fanii Exatlon il vor pe Giani Kirita si in sezonul 2, acest lucru s-a vazut in cel mai recent live facut pe Facebook-ul WOWbiz.ro.

"Te vrem in noul sezon", "Giani esti nr. 1", "Bravo, Giani, esti cel mai tare", "Te intorci la Exatlon", "Ai fost cel mai tare" sau "Vulturii, vulturii. Giani, sper sa te vad si in sezonul 2", sunt doar cateva dintre mesajele primite de Faimos. 

 As da orice in viata sa mai repet experienta Exatlon. Sa nu mai fie atat de lung. Daca ar tine mai putin, trei luni jumate, as mai participa.

Patru luni de zile, atunci cand deschideam ochii, ii vedeam fata. Mars, mars, ca nu te mai suport", a spus Giani Kirita, in urma cu o saptamana, intr-un interviu Teo Show. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Giani Kirita, adevarul despre bataia de la Exatlon din meciul cu Turcia! "Din cauza lui Ionut m-am certat cu turcii"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies