Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!

Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!
Fanii Puterea Dragostei aruncă bomba: Jador are iubită în afara competiției! Imagini incredibile cu cei doi!

Fanilor de la Puterea Dragostei nu le scapă nimic, atunci când vine vorba despre cei mai iubiți concurenți din emisiune. Acestia au anunțat, pe rețelele de socializare, că Jador ar avea o relație stabilă acasă, acesta fiind motivul pentru care nu se cuplează în casă, deși nu i-au lipsit niciodată pretendentele.

Încă din prima zi în care a ajuns la Puterea Dragostei, Jador a reușit să fie în centrul atenției, iar la aproape un an de competiție, fanii artistului au scos la iveală o informație șocantă despre concurent, care, dacă se va dovedi reală, va lămuri multe aspecte legate de relaționarea tânărului cu fetele.

După o relație de scurtă durată cu Simina, care a culminat cu câteva săruturi, cei doi s-au despărțit, iar apoi Jador nu a mai vrut să fie cu nicio concurentă.

Deși s-a apropiat de mai multe concurente și unora le-a dat speranțe, precum lui Bernadett și Simonei, Jador nu a mai format un cuplu în casa Puterea dragostei.

Potrivit fanilor emisiunii, care au vrut să îl cunoască și mai bine, Jador ar avea o iubită în afara competiției. Iar drept dovadă, aceștia au publicat pe reșelele de socializare o fotografie explicită, în care Jador ține în brațe o tânără, despre care chiar concurentul a vorbit, la un moment dat.

Jador a recunoscut că a avut o relație cu ea în urmă cu mai mult timp, însă fanii cred că cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani.

Tânăra care lucrează la casa de discuri la care este artist Jador are o relație specială cu toți membrii familiei artistului, iar într-un comentariu, acesta chiar i-a scris fetei respective că o iubește, fapt care i-a determinat pe fani să facă o mulțime de presupuneri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu câteva luni, Jador a recunoscut că a avut o relație cu ea, dar că acum sunt doar prieteni și că vor continua să colaboreze.

Citeste si: Jador, adevărul despre relația cu fosta lui iubită: „Într-adevăr, este...”

Citeste si: Denisa de la Puterea Dragostei și-a făcut un tatuaj secret…pe fund! Avem imagini cu desenul

Citeste si: Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iasmina Halas s-a întâlnit cu Jador și cu presupusa iubită la restaurant! Ce au făcut cei doi, în fața ei

Zilele trecute, Roxana a dezvăluit la Puterea dragostei că Jador nu este cine îl crede lumea și că în afara casei este cu totul o altă persoană, iar adevărul despre el va ieși la iveală.

Chiar și Ella a răbufnit atunci când s-a tot vorbit despre relația ei cu Jador și a spus că el ar avea o iubită în afara competiției și că din acest motiv nu își poate asuma o relație.

Iasmina Halas, fosta parteneră a lui Cristian Daminuță, a dezvăluit în cadrul unui interviu video că i-a văzut în luna august pe Jador și pe fata respectivă. Iasmina susține că a mers la studio împreună cu o prietenă și că acolo i-a văzut pe Jador și pe presupusa iubită. Mai mult, aceștia au mers împreună la masă, iar presupusa iubită a început să îi ceară explicații de față cu toată lumea lui Jador pentru că se uita la alte femei din restaurant.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies