Fara constrangeri, fara obligatii! Uite ce beneficii ai de pe urma unei “prietenii cu beneficii”!

Fara constrangeri, fara obligatii! Uite ce beneficii ai de pe urma unei “prietenii cu beneficii”!
Fara constrangeri, fara obligatii! Uite ce beneficii ai de pe urma unei “prietenii cu beneficii”!

Prietenia cu beneficii este un tip de relatie care se potriveste acelor persoane care nu vor sa se simta legate sau constranse, asa cum uneori se intampla intr-o relatie obisnuita. Uite ce beneficii are acest tip de relatie!

Prietenia- daca nu avem o relatie serioasa, de multe ori simtim nevoia sa vorbim, sa iesim cu un barbat care sa ne asculte si sa ne faca sa radem, sa ne faca sa ne simtim bine.  Un prieten cu beneficii este aceea persoana, mai mult, te atrage si iti place cum se desfasoara lucrurile in pat.

Sexul- dupa o despartire dureroasa, cu siguranta nu vrei sa te arunci intr-o alta relatie.

Asta nu inseamna ca nu vrei sa fii rasfatata sau ca viata ta sexuala se sfarseste. De aceea exista prietenii cu beneficii. Poti sa te bucuri de flirt si preludiu fara a te implica serios.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Experiente noi- poate cu fostul tau partener  nu ai avut curajul sa experimentezi pozitii noi sau sa pui in aplicare toate fanteziile tale, din cauza grijilor ca isi va schimba impresia despre tine.

Cand ai o relatie de genul “prietenie cu beneficii” totul este mult mai simplu. Ceea ce se intampla in dormitor, ramane in dormitor.

Libertatea- fiecare dintre noi avem nevoie uneori de spatiu, lucru de care ne lipsim de cele mai multe ori atunci cand suntem intr-o relatie. Nu si in acest caz. Acum putem sa ne bucuram de libertate, sa iesim unde  vrem, cu cine vrem si cand vrem, fara sa trebuiasca sa dam explicatii!

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies