Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D, face dezvăluiri despre rolul său “Am trăit și eu mari iubiri…”

Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D,  face dezvăluiri despre rolul său  “Am trăit și eu mari iubiri…”
Farah Zeynep Abdullah, actrița din serialului “Vinovați de iubire”, ce va începe pe 9 mai, la Kanal D, face dezvăluiri despre rolul său “Am trăit și eu mari iubiri…”

Farah Zeynep Abdullah, frumoasa și talentata actriță care da viață personajului principal feminin İnci, din serialul “Vinovați de iubire”, ce va avea premiera joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, este foarte atașată de personajul pe care îl interpretează. Actrița, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că Inci seamănă cu mama ei.

„Am învățat ce este dragostea autentică de la mama mea. Mama mea iubește foarte mult viața. Crede în bunătate şi în iubire, de aceea spun că mama mea seamănă cu İnci”,  dezvăluie actrița.

Mai mult, Farah Zeynep Abdullah a mărturisit fanilor că părinții ei au trăit un eveniment similar, ca acela al întâlnirii dintre Han și İnci, protagoniștii serialului “Vinovați de iubire”, și în urma căruia, cei doi se vor îndrăgosti.

Întrebată dacă a trăit o dragoste atât de mare asemeni personajelor Inci și Han, Farah a răspuns:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

”Chimia fiecărei iubiri este diferită. Dinamica iubirii lor (Han și Inci – n.r.) este aparte. Am trăit și eu mari iubiri, din acest punct de vedere există o asemănare puternică”,  a mărturisit frumoasa actriță.

Începând de joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul “Vinovaţi de iubire” prezintă povestea de viaţă dramatică, inspirată din realitate, a doi îndragostiţi care duc povara unor tragedii din trecut, și care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Nu ratați premiera noului serial “Vinovați de iubire”, joi, 9 mai, de la ora 20:00, la Kanal D.

Producția va fi difuzată săptămânal, joi și vineri, de la ora 20:00.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies