Farmecul feminin. Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră

secrete ale limbajului trupului pe care barbatii le adora
Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră

Bineînțeles că întotdeauna a fost important și rămâne important limbajul trupului. Insă știați care sunt cele 7 secrete pe care ar trebui să le luați în seamă?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 7 secrete ale limbajului trupului, atunci când vine vorba despre farmecul feminin adorat de către bărbați. 

 

7. Legănatul natural din șolduri atunci când mergem 

Pe locul 7 se află legănatul natural din șolduri, în momentul în care mergem. Acel balans natural care se face din șold, în mod natural momentul în care pur și simplu pășim pe stradă, este un secret al limbajului trupului, pe care bărbații pur și simplu îl adoră.

Bineînțeles că aici este vorba despre acel mers pur și simplu natural, deloc forțat și exagerat, întâlnit la modelele care merg pe podium, dat fiind faptul că mersul lor trebuie să fie conform regulilor, ci pur și simplu trebuie să fie acel plimbat pe stradă, atractiv și feminin tipul de plimbare în care nici nu realizăm că mergem în această formă, ci pur și simplu defilăm cu lejeritate, limbaj al trupului extrem de atractiv pentru bărbați.
Acest legănat natural din șolduri se poate face cu ușurință în momentul în care purtăm tocuri, însă cu toate acestea ne putem păstra feminitatea și grația și în momentul în care alegem să purtăm un alt tip de încălțăminte. 

Citește și: 7 sfaturi pentru a evita să iți pierzi timpul în relații nereușite

comportamentul unui barbat indragostit in secret
Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să faceți față unei relații abuzive din punct de vedere emoțional

6. Poziția în care stăm

Pe locul 6 se află poziția în care stăm. Bineînțeles că este importantă și poziția în care alegem să stăm, pentru că există o anumită modalitate pentru a evidențiat faptul că suntem deschise către o anumită comunicare, prin limbajul trupului, destul de invitant pentru bărbat. Pe de altă parte, nu vei face nimic altceva decât să eviți respectiva persoană, în momentul în care alegi să te comporți cu rigiditate, deloc elegant, pentru că automat acesta nu va fi interesat să se apropie de tine.

Bineînțeles că în această categorie intră și pe de altă parte, momentul în care ne dăm prea mult silința, arătăm mult prea pompos și mult prea ca o divă, în unele momente destul de arogante, pentru că această atitudine nu va funcționa niciodată. Nu strică să avem puțină atitudine, însă nu într-o modalitate agresivă arătată prin limbajul trupului, dat fiind faptul că niciun bărbat nu va dori să se apropie de o astfel de femeie care arată agresivă, care nu își menține o poziție dreaptă în momentul în care stă pe scaun, pentru că într-un mod sau altul, preluați o poziție
destul de nedemnă pentru o femeie elegantă, și veți arăta nesigură pe propria persoană, ceea ce nu ne dorim deloc. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

limbajul trupului barbat indragostit
Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

5. Zâmbetul 

Pe locul 5 se află zâmbetul. Cu toate acestea, nu ar trebui ca întotdeauna să ne gândim ca zâmbetul să fie exprimat cu gura larg deschisă, ci mai degrabă ar trebui să ne asigurăm că zâmbim cu ochii.

Dacă vei alege să zâmbești sub această formă, cu adevărat vei arăta mult mai feminină și cumva vei afișa un anumit mister în privire, trimițând automat semnalele potrivite bărbaților din jurul tău. Totul trebuie să fie cât mai natural cu putință, însă întotdeauna zâmbetul este esențial, pentru că bărbații iubesc femeile care zâmbesc, însă nu ar trebui să exagerăm cu acest zâmbet, să o facem mult prea mult sau mult prea des, pentru că nu va funcționa deloc.
Prin acest zâmbet abordat ne dorim să fim destul de inabordabile totodată, însă, să lăsăm portița deschisă pentru un respectiv bărbat de care suntem interesate, iar totodată îi trimiți și bunătatea ta. 

limbajul trupului femei
Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

4. Atingerea părului

Pe locul 4 se află atingerea părului. Aici este vorba despre acea atingere blândă a părului, însă nu într-un mod atât de evident și exagerat, ci doar astfel încât să atragem puțin atenția asupra părului nostru, cât mai natural cu putință, iar în momentul în care comunicăm cu o anumită persoană, să ne atingem ușor părul. Exact ca în cazul șoldurilor, acolo unde bărbații erau atrași de mișcarea naturală a acestora, exact același lucru este valabil și în cazul părului. Bineînțeles că și în acest caz nu trebuie să fie ceva teatral și forțat, ci să existe anumite mișcări blânde, ca și cum te-ai juca cu el. 

cand un barbat te place
Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

3. Atingerea fizică

Pe locul 3 se află atingerea fizică. În momentul în care ne aflăm la o întâlnire cu un bărbat, atingerea fizică este destul de importantă, și aceasta reprezentând o modalitate prin care 2 persoane se vor lega mai mult. Bineînțeles că nu ne dorim să exagerăm să fim extrem de lipicioase și să ne agățăm de o anumită persoană, pentru că bărbatul ar trebui să preia inițiativa indiferent de moment, însă nu este deloc greșit să facem mici atingeri rapide și ușoare, poate câteodată fără să realizăm, în momentul în care comunicăm cu acesta. De exemplu, în momentul în care vorbești cu un bărbat, și sunteți apropiați unul față de celălalt, îi puteți atinge mâinile ușor, în momentul în care îi comunicați un anumit lucru, însă nu pentru mult timp, iar apoi le retrageți, în momentul în care vă aflați în spatele lui, puteți așeza cu ușurință mâna, de asemenea pentru puțin timp iar apoi să o îndepărtați, fiind vorba în general despre tipuri de atingeri subtile și destul de ușoare, feminine și senzuale. Exact ca atunci când facem un gest întâmplător, fără să-l gândim prea mult, exact așa trebuie să fie făcute și aceste mișcări și atingeri, într-un mod cât mai natural cu putință. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

2. Atingerea fizică: încheietura mâinii 

Pe locul 2 se află tot atingerea fizică, însă în ceea ce privește încheietura mâinii tale. Această mișcare se va face tot într-un mod cât mai natural cu putință, acesta fiind un semnal al faptului că nu ai nimic de ascuns, făcut în special momentul în care asculți respectiva persoană sau vorbești chiar tu, și pur și simplu îți atingi încheietura mâinii, de asemenea într-un timp foarte scurt. În cazul în care aveți brățări la mâini, nu ar trebui să începeți să vă jucați cu ele, nefiind o idee tocmai bună, iar această idee o puteți înlocui cu atingerea încheieturii mâinii, o atingere blândă însă cu un impact destul de mare asupra unui bărbat, care nu va părea deloc forțată și exagerată. 

Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]

1. Tonul vocii 

Pe locul 1 se află tonul vocii. Bineînțeles că este o diferența destul de considerabilă între un ton agresiv și unul fericit, pozitiv și blând, acesta fiind și motivul pentru care este un aspect destul de important tonul vocii în momentul în care comunicăm cu bărbații, pentru că nu ne dorim nici să fim considerate fetiței mature, însă nici agresive, in momentul în care vom prelua un ton al vocii ca al unui bărbat, aspect care nu este deloc elegant. 

Cele 7 secrete ale limbajului trupului pe care bărbații le adoră[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

7 sfaturi pentru a evita să iți pierzi timpul în relații nereușite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies