Farmecul primei intâlniri. Cum să creezi o conexiune autentică și să păstrezi conversația vie

prima intalnire
Prima întâlnire

Indiferent de vârstă sau de ceea ce îți dorești de la o relație, prima întâlnire cu un bărbat este extrem de importantă. Acest eveniment îți poate dicta viitorul cu respectiva persoană și va lăsa o amprentă semnificativă asupra percepției sale față de tine. De aceea, este extrem de important felul cum arăți și cum te comporți.

Descoperă în rândurile de mai jos cum te poți bucura de farmecul primei întâlniri astfel încât să fie un succes, dar și modalitățile prin care poți să creezi o conexiune autentică și puternică.

Înfățișarea

Citește și: Eticheta în zilele noastre: Cine ar trebui să plătească la o intâlnire? Ghid pentru decizii corecte în lumea modernă a dating-ului

sfaturi pentru prima intalnire cu un baiat
Sfaturi pentru prima întâlnire[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Ce zodii te fac să râzi încă de la prima întalnire

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Felul în care arătăm comunică extrem de multe despre noi. De aceea, întregul look trebuie să fie fabulos, dacă vrei să îl impresionezi. Bărbații adoră femeile care transmit feminitate, însă trebuie să iei în considerare și locația în care mergeți.

În cazul în care vă întâlniți la un restaurant, nu ezita să porți o rochie frumoasă, care să îți pună corpul în evidență și o pereche de pantofi cu toc. Totuși, este important să te simți lejeră, pentru a nu îți canaliza atenția pe modul în care îți stă rochia. Optează mai degrabă pentru un machiaj simplu, delicat și pentru o coafură lejeră, cu părul desprins și curat.

Cum să îți faci intrarea

Chiar dacă ești îmbrăcată extraordinar, atitudinea este vitală pentru atracție. Indiferent unde mergeți, poartă-te cu stil și rafinament și cel mai important: ai încredere în tine! În momentul în care îți vei face intrarea și te va vedea pentru prima dată plină de încredere în sine, îi vei inspira dorință și mister. Stai dreaptă și mergi hotărât, pentru a îi atrage privirea într-un mod pozitiv! Este esențial să emani o energie fabuloasă, care să demonstreze cât de bine te simți în pielea ta.

De asemenea, oferă-i o îmbrățișarea atunci când vă vedeți, pentru a crea o conexiune între voi doi și pentru a relaxa atmosfera.

Conversația

sfaturi prima intalnire
Sfaturi prima întâlnire[Sursa foto: Freepik]

În mod evident, comunicarea între parteneri este cel mai important aspect. Este esențial să fii sinceră și să nu încerci să pari ceea ce nu ești. Atunci când ieși la o întâlnire îți dorești să îl cunoști pe celălalt, însă nu trata această ieșire ca pe un interviu, când încerci să impresionezi interlocutorul, oferindu-i cât mai multe informații.

Încearcă să fii deschisă conversației, să vorbești despre pasiunile și interesele tale, însă păstrând totuși un oarecare mister. Bărbații nu sunt atrași de doamnele care vorbesc mult prea mult, așa că lasă-l pe el să te întrebe anumite aspecte și să fie cel care vorbește mai mult. Este esențial să fii un bun ascultător și să păstrezi un ton relaxat și calm. Mai mult, comunicarea nonverbală spune multe despre noi, așa că fii atentă la modul în care gesticulezi sau la expresiile faciale, deoarece acestea te pot da de gol în anumite situații.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Menține interesul

prima intalnire cu un barbat
Prima întâlnire cu un bărbat[Sursa foto: Freepik]

Comunicarea este o artă și în mod cert o persoană își poate creiona o impresie despre tine, în funcție de modul în care vorbești.

Este posibil ca prima conversație dintre voi doi atunci când vă întâlniți să fie mai rigidă sau banală, deoarece amândoi aveți emoții și sunteți crispați. Dacă vrei să păstrezi legătura cu acest bărbat, iar conversația nu este totuși atât de interesantă, încearcă să menții interesul. Pentru un bărbat este important ca femeia de lângă el să arate că îi pasă. Așadar, întreabă-l cum s-a simțit în ziua respectivă, iar dacă îți povestește despre job-ul lui sau despre interesele lui, nu ezita să pui întrebări. Totuși, aici există o linie foarte fină între interes și curiozitate prea mare. Încearcă să nu îi adresezi întrebări mult prea intime, iar dacă tu ești pusă într-o astfel de situație, să răspunzi cu respect sau să eviți subiectul într-un mod elegant.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Frumusețea vine din profunzime. Cum să îți menții pielea fermă și strălucitoare în orice etapă a vieții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies