Fashion trends pentru vara 2021 cu ajutorul produselor marca Ramona Bădescu

Fashion trends pentru vara 2021 cu ajutorul produselor marca Ramona Bădescu
Fashion trends pentru vara 2021 cu ajutorul produselor marca Ramona Bădescu

Dacă te-ai săturat de frig și de perioada friguroasă, te sigur că nu ești singura.

Vara abia a început dar totuși să știi că nu este prea devreme să începi căutările pentru rochiile de vară și salopetele lejere pe care să le porți când afară nu va mai fi altceva înafară de cer albastru și soare. Podiumul a fost plin și anul acesta și a venit cu diverse trenduri pentru vara 2021 de care probabil ești interesată.

 

Femeile chic, mereu la modă se interesează mereu înainte despre ce se poartă și în ce direcție trebuie să se îndrepte, iar dacă te afli printre ele, află că marca Ramona Bădescu

dispune de articole vestimentare care se încadrează perfect în această categorie. De stiluri, culori și modele aflate în topuri vara aceasta. Indiferent dacă plănuiești să îți petreci vara departe de oameni, respectând distanțarea socială undeva pe o plajă sau dacă rămâi în oraș, pregătește-te să arăți fabulos în fiecare zi de vară. Poți citi în continuare despre 10 ținute de care poți avea nevoie vara aceasta din marca Ramona Bădescu, pe care le poți comanda imediat după ce îți alegi preferatele.

 

Top 10 trenduri fashion din această vară

 

Vara există multe evenimente și situații la care poți fi invitată și pentru fiecare dintre acestea trebuie să fii pregătită cu o ținută fashion, care să fure ochii oricui și în care să te simți încrezătoare. La RamonaBadescu.ro poți găsi câte o ținută, cel puțin, pentru fiecare eveniment.

Top 10 ținute fashion în funcție de locație poți identifica în continuare:

 

1.Ținuta pentru o ieșire romantică: Nimic nu poate fi mai frumos decât o ieșire la cină romantică seara, când adie vântul și stai cu persoana iubită pe o terasă la un restaurant. Un astfel de moment necesită și o ținută pe măsură pe care o poți găsi la Ramona Bădescu la categoria de rochii midi.

Rochia Andrada în varianta roșie poate fi piesa de rezistență, asortată cu o pereche de sandale. Cu siguranță îl vei face să se îndrăgostească de tine și mai tare.

 

2.Ținuta pentru o seară cu prietenele la un pahar de vin: Rochiile din colecția Bell Chic pot fi cele potrivite în această situație. Sunt disponibile pe mai multe culori și au umerii goi. Este realizată pe mai multe pliuri și oferă astfel un look inedit.

O poți găsi la categoria de rochii de vara.

 

3.Ținuta pentru plajă: Chiar și atunci când mergi la plajă trebuie să arăți impecabil pentru că nu se știe niciodată ce ședință foto vei avea. Costumele Cherry pot fi cele potrivite, deoarece poți purta costumul de baie pe sub ele pentru că nu se pot vedea și nu strică aspectul țintei.

Sunt costume lejere ce nu supraîncălzesc, iar culoarea lor luminează privirile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

4.Tinuta pentru o nuntă: Pentru că vara este și sezonul nunților, nu doar al vacanțelor trebuie să ai în garderobă și o ținută elegantă, pentru astfel de momente.

Găsești pe site variante diverse, de nuanțe impresionante pe care le poți asorta doar cu o brățară și o pereche de pantofi.

 

5.Ținuta pentru plimbarea de pe faleză: Plimbarea de seară de pe faleză trebuie să fie acompaniată de o ținută lejeră, deci salopeta Jessie sau costumul Karina sunt cele de care ai nevoie. Sunt lejere dar și asortate piesele, ceea ce îți oferă un look incredibil și confort în același timp.

 

6.Ținuta pentru petrecerea de seară la piscină: În acest caz, costumul Ruby este cel pe care îl cauți, pentru că este o ținută complexă pe care o poți purta și la birou, ziua cu o cămașă, dar și la o astfel de petrecere cu o bustieră cu dantelă sau un crop top.

 

7.Ținuta pentru seara burlăcițelor: Rochia Andreea, neagră poate fi aliatul tău pentru o seară destinată distracției. Este elegantă și senzuală în același timp și are cusături fine și detalii care îți scot formele în evidență.

 

8.Ținuta casual pentru plimbare: Salopeta Katarina cu model de zebră animal print este o ținută completă, vaporoasă, perfectă pentru orice ieșire.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

  1. Ținuta sport: În categoria de sport outfit găsești mai multe costume cu mânecă scurtă care îți permit libertatea de mișcare, deci sunt potrivite pentru orele de sport din parc, pentru că oferă și un aspect plăcut, aranjat.

 

  1. Ținuta pentru o petrecere în pijamale: Ramona Bădescu are în gamă și lenjerie de noapte, unde pijamaua Gabby poate fi elementul perfect care să îți scoată în evidență feminitatea la o petrecere în pijamale.

 

Toate acestea le poți găsi în gama complexă de produse de pe site-ul ramonabadescu.ro, unde fiecare element este creat cu pasiune, grijă și din materiale calitative. Accesează site-ul și comandă pentru a te pregăti de vară.

 

Contact:

0762 812 854

0751 355 989.

 

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies