Roxana Blenche a dezvăluit rețeta simplă și gustoasă a fasolei cu costiță de porc.
Roxana i-am obișnuit deja cu rețetele sale, iar atunci când nu este pe micile ecrane, aceasta în parte în mediul online o mulțime de preparate cu toți iubitorii de mâncăruri simple și delicioase, de la mic dejun uri, la desert sau la mâncare pentru un prânz delicios, Roxana are de fiecare dată soluția ideală prin care puteți să pregătiți ceva delicios.
De această dată, s-a pregătit pentru Toți urmăritorii iei o rețetă tradițională, simplă, fasole cu costiță, astfel că a dezvăluit toate ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat.
După ce a pregătit toate ingredientele de care are nevoie, Roxana Blenche a început prin a condimenta costița de porc cu boia dulce și curcuma, pe care a prăjit-o în 100 ml de ulei, apoi a adăugat legumele tăiate cubulețe, morcovii, pătrunjelul, două rădăcini de păstârnac, două cepe tăiate mai mare, usturoiul și cimbru proaspăt. Nici pasta de tomate nu poate să lipsească, iar peste toate acestea a fost adăugată fasolea hidratată în apă și costița, apoi au stat la fiert până când totul a scăzut foarte bine.
Este o rețetă tradițională, simplă și delicioasă, perfectă pentru un prânz rapid și gustos. „Facem o fasole cinstită cu costiță de porc, așa că avem nevoie de costiță de porc pe care am condimentat-o cu boia dulce și curcuma. Folosesc curcuma în mâncare pentru că este foarte bună și este un antiinflamator foarte bun. Prăjim coastele de porc în 100 ml ulei, apoi le scoatem afară, după care punem trei morcovi, rădăcină de pătrunjel, două rădăcini de păstârnac, două cepe pe care le-am tăiat grosier, usturoi, șase căței, am pus cimbru proaspăt și pastă de tomate două linguri. Amestecăm totul foarte bine și călim, după care adăugăm fasolea hidratată în apă. După ce am adăugat fasolea, punem și cărnița, apoi adăugăm costița, punem apă și lăsăm totul la fiert până scade foarte bine și cade carnea de pe os. Acesta este rezultatul final, merge de minune cu ceapă roșie, Doamne, cât este de bun!”, a povestit Roxana Blenche.