Fata care va reprezenta România la Miss Universe este afaceristă în China! Dorina Chihaia vorbeşte fluent chineza, engleza, italiana şi spaniola!

Fata care va reprezenta România la Miss Universe este afaceristă în China! Dorina Chihaia vorbeşte fluent chineza, engleza, italiana şi spaniola!
Fata care va reprezenta România la Miss Universe este afaceristă în China! Dorina Chihaia vorbeşte fluent chineza, engleza, italiana şi spaniola!

Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe, concurs ce are loc în SUA.

Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe la finalul anului. În vârstă de 26 de ani, Dorina Chihaia a fost desemnată oficial să reprezinte România la cea de-a 68-a ediție a competiției Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc pe 8 decembrie, în Atlanta, SUA. Dorina Chihaia, care a mai reprezentat România la concursul Miss Imperial 2018 din Shanghai, China, are o înălțime de 1,75 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90 centimetri.

Dorina s-a născut în București, a trăit în Iași până în anul 2015, iar de patru ani locuiește în Shanghai.( vezi ce loc a obţinut fiica Ralucăi Moianu la un concurs de Miss)

Citeste si: Cristina Mihaela se pregateste pentru noul sezon "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe. A fost consultant într-o companie specializată în comerț internațional 

Absolventă a Facultății de Drept a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Dorina Chihaia a făcut studii de masterat la Koguan Law School a Universității Shanghai Jiao Tong, China, una dintre cele mai prestigioase instituții de profil din lume. În 2017, Dorina a fost premiată în Parlamentul Romaniei ca finalistă la categoria "Alte Continente", la Gala Ligii Studenților Români din Străinătate Tânăra a început să lucreze ca avocat în 2014, la Florența, în Italia, iar, în 2015, după ce s-a mutat

în China, a fost consultant într-o companie specializată în comerț internațional, în Shanghai.

Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe. A lucrat ca asistent al Consulului României din Shanghai 

În 2017 a lucrat ca asistent al Consulului României din Shanghai, iar, în 2018, a fost membru al Comisiei Economice și Sociale a Organizației Națiunilor Unite pentru Asia și Pacific în Bangkok, Thailanda.

Din 2019, Dorina Chihaia este antreprenor, înființând în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului și tradițiilor românești în China, având ca obiectiv atragerea turiștilor și investitorilor chinezi în România. Dorina este pasionată de lectură, vioara, dans și călătorii și vorbește fluent patru limbi străine, engleza, chineza, italiana și spaniola.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Modelul April Love Jordan a murit. Avea doar 31 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies