Feli a castigat lupta cu kilogramele in plus, dar acum are alta belea! Cantareata s-a umplut de cosuri – Foto!

Feli a castigat lupta cu kilogramele in plus, dar acum are alta belea! Cantareata s-a umplut de cosuri – Foto!
Feli a castigat lupta cu kilogramele in plus, dar acum are alta belea! Cantareata s-a umplut de cosuri – Foto!

Feli a slabit peste 30 de kilograme in urma interventiei de micsorare a stomacului.

Artista sustine ca se simte foarte bine si ca de cateva luni incearca sa manance cat mai sanatos. A castigat in sfarsit lupta cu kilogramele in plus cu care se lupta de ani buni si din cauza carora a fost la un pas de depresie, insa a intampinat alte probleme.

Lui Feli au inceput sa-i apara cosuri pe fata, destul de multe, astfel incat se pare ca nici cu fond de ten sau pudra din abundenta nu le mai poate acoperi.

Specialistii sustin ca acneea ar putea avea o legatura cu operatia la stomac.

“Este posibil sa apara cosuri dupa o astfel de interventie. Majoritatea celor care isi taie stomacul, slabesc, si apoi incep sa manance sanatos, natural, legume, fructe, supe etc si atunci toxinele sunt eliminate din corp. Asadar, pot aparea si cosuri. Daca e vorba de acnee atunci ar putea fi mai multe cauze, un stafilococ sau dereglare hormonala… cauza exacta se poate afla doar cu analize amanuntite su apoi se poate prescrie si un tratament”, ne-a

explicat un specialist.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Feli Donose, declaratie socanta despre silicoane, dupa ce a slabit 30 kilograme in 6 luni!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies