Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”
Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Feli a vorbit despre momentul despărțirii și cine i-a fost alături în acele clipe grele pentru ea.

Feli,cunoscuta și îndrăgita artistă, a vorbit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre metodele prin care a reușit să se echilibreze după ce s-a despărțit de fostul partener. Aceasta a încercat o mulțime de lucruri care să-i facă plăcere și a apelat la mai multe schimbări fizice, doar pentru a fi mai bine și a trece mai ușor peste tot.  „După despărțire, la câteva luni după, m-am agățat de tot ce-am putut.

M-am dus, mi-am pus extensii, m-am vopsit nu știu cum, mi-am cumpărat rochii, am început să mă machiez mai des, să fac orice să nu mă vadă Nora. M-am dus în city break, în Londra, cu fetele, nu m-am simțit deloc eu, m-am dus, mi-am cumpărat ochelari nu știu de care să fiu cool, că acum eu mă redescopăr. Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.
Am acceptat și am făcut-o. Mi-a fost bine. Am vorbit cu prietenii cu care într-adevăr știam că pot vorbi, care nu judecă și tac, chiar dacă eu spun în mod repetat același lucru, tac și ascultă. Și cred că au fost trei la număr din zecile de prieteni pe care îi am, care nu mă corectează și nu spun: „fă ca mine.”
, a povestit Feli.

Cine i-a fost alături artistei după despărțire

Citește și: Feli, despre căsătoria mamei sale și despre alegerea de a fi fericită într-o relație. „Mama mea s-a măritat la 56 de ani. Nu e niciodată târziu să-ți dai voie să fii fericit.”

Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Feli Donose a vorbit despre primul său eșec în industria muzicii: „Am plecat după un anunț din ziar, pentru că așa am simțit. Toată noaptea am plâns după aceea. M-am simțit foarte murdară.”

Vedeta a mărturisit că a avut o prietenă care i-a fost alături încă din prima zi de când s-a mutat în București. În toate momentele sale grele, aceasta a avut doar trei prieteni cu care a discutat, cei care nu s-au băgat niciodată în relația ei și nu au sfătuit-o cum să facă, ci doar au

ascultat-o. În momentul în care s-a despărțit, aceasta și-a chemat prietena acasă, fiindu-i un real sprijin în acele clipe.  „Eu am o prietenă care e lângă mine din prima zi în care m-am mutat în București și oricât de tare m-a văzut că am suferit în fosta relație, o singură dată nu mi-a spus: „nu e de tine relația asta.” O dată nu s-a băgat în relația mea. După ce m-am despărțit, primul lucru, după ce a plecat Cătălin, am sunat-o și i-am spus: „m-am despărțit”.
În secunda doi a fost la mine acasă. Am crezut că o să plâng de o să mă rup. Bineînțeles, după ce a adormit fata, am chemat-o, crezând că o să plâng. Am plâns un minut în brațele ei, după care am avut o criză de râs. Pentru că ea a venit cu atâta putere pentru mine, încât nu am mai avut lacrimi, am avut doar de râs. Și făceam din râsul-plânsul, autoironie.”,
a mai spus artista.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Feli Donose a vorbit despre primul său eșec în industria muzicii! „Am plecat după un anunț din ziar, pentru că așa am simțit. Toată noaptea am plâns după aceea. M-am simțit foarte murdară.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies