Feli, despre momentul despărțirii dintre părinții ei. Cum a ajuns să se maturizeze după acea întâmplare. „Eu i-am zis mamei să divorțeze. Mi-am însușit un rol de bărbat în viața mea.”

Feli, despre momentul despărțirii dintre părinții ei. Cum a ajuns să se maturizeze după acea întâmplare. „Eu i-am zis mamei să divorțeze. Mi-am însușit un rol de bărbat în viața mea.”
Feli, despre momentul despărțirii dintre părinții ei. Cum a ajuns să se maturizeze după acea întâmplare. „Eu i-am zis mamei să divorțeze. Mi-am însușit un rol de bărbat în viața mea.”

Feli a făcut destăinuiri despre divorțul părinților ei și cum a maturizat-o acea perioadă din viață.

Feli și-a deschis sufletul și a vorbit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre divorțul părinților ei și cum chiar ea a fost cea care i-a spus mamei sale să facă acest pas. „ Eu, la fel ca Nora, am fost un copil matur de mică, mai bătrânică. Ai mei, clasicul în perioada aceea, se certau foarte des. Mama mea muncea tot timpul, tatăl meu a început să-și facă un anturaj, alcool, clasic.

Pentru mine nu a fost un șoc când au divorțat ai mei. Eu i-am zis mamei să divorțeze, decât să facă doar ceartă și scandal, nu mai puteam. Aproape 14 ani aveam. Eu cred că mama, atunci când a zis „ok, gata, divorțez”, după toată perioada aceea cu scandaluri și tot circul acela care se întâmplă când urmează să te desparți, eu m-am maturizat într-o formă… Mi-am însușit și rolul de bărbat care o să aibă grijă de mama, partea masculină, puternică.”,
a spus Feli.

Feli, despre maturizarea trăită după divorțul părinților ei

Citește și: Cine este Feli Donose. “Vreau să știu să separ rolul de mamă de Felicia femeia,”

Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Cântăreața mărturisește că după toată această decizie din viața familiei, ea a ajuns să se maturizeze foarte mult. Ulterior, și-a asumat rolul de bărbat în casă, având grijă de mama ei. A mai spus că de foarte multe ori i-a fost greu să fie într-o relație cu cineva tocmai din cauza acestui aspect, deoarece nu se simțea deloc confortabil să fie mai feminină.  „Am zis de atunci: „Lasă, mama, eu sunt bărbatul tău de acum înainte, am grijă de tine”, ceea ce am și făcut fără să-mi dau seama.

Mi-am însușit un rol de bărbat în viața mea, încât, de-a lungul anilor, și plecând de acasă și în drum spre muzică, mie mi-a fost foarte greu să fiu într-o relație cu cineva. Mi-am indus iubirea de atât de multe ori pentru că eu nu eram femininul meu, eram masculină, că trebuie să fac, că nu am timp. Cum exista cineva în viața mea care să mă facă mai moale, mai sensibilă, mai feminină, mie nu mi se părea normal.
Eu trebuie să fiu bărbatul de care mama are nevoie ca ea să fie bine, ca eu să fiu bine, ca și Nora să fie bine. Inclusiv în relația mea de acum am porniri de "eu sunt bărbatul în casă.”,
a mai spus artista.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Feli Donose
Feli Donose[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Feli a vorbit despre cel mai dureros moment din viata ei. Fratiorul ei mai mic a murit

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies