„Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții

„Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții
„Felicitări.” Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia. Cum au reacționat internauții

În ultima vreme, artiștii din țara noastră au început să combine diferite genuri muzicale, rezultând colaborări surprinzătoare în duete.

Un exemplu notabil este piesa de debut a Andreei Bălan în colaborare cu Jador, care a devenit rapid populară și a câștigat inimile ascultătorilor.

Citește și: „Eu am avut cu nevastă-mea o relație specială.” Dorel Vișan a mărturisit adevăratul motiv pentru care nu s-a mai căsătorit de 30 de ani

Andreea Bălan și Jador au ajuns virali pe internet

În urma afișării talentelor lor în colaborare, cei doi artiști petrec mult timp împreună în studioul de înregistrare, la emisiuni sau evenimente.

Prin urmare, cei doi artiști au devenit acum parteneri de călătorie și își petrec timpul împreună în diverse locuri, inclusiv în afara țării. Recent, Jador și Andreea Bălan au susținut un concert împreună în Belgia, unde au oferit un spectacol de neuitat pentru fanii lor.

În timpul concertului, cei doi cântăreți au fost zâmbitori și eleganți, și au interacționat între ei, făcând gesturi care ar putea fi interpretate în diverse moduri, cum ar fi îmbrățișările sau atingerile.

Cu atât mai mult, videoclipul lor a devenit viral imediat după interpretarea piesei lor noi. Aceasta s-a întâmplat nu datorită faptului că un fan a făcut public materialul, ci pentru că Andreea Bălan a postat personal pe contul său de TikTok momentul petrecut alături de Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Superbă, felicitări pentru tot ce faci, întotdeauna ești numărul unu, Andreea”, i -au spus imediat fanii.

Cu toate că noua lor piesă le-a adus multe aprecieri, a generat și controverse în rândul fanilor, care au început să speculeze că cei doi ar fi într-o relație.

Aceste controverse au fost amplificate și de fotografiile lor nocturne, în care au fost surprinși în momente tandre.

 Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia
Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia[Sursa foto: TikTok]

Ce a declarat Andreea Bălan despre acest subiect

Andreea Bălan a explicat că acele întâlniri nu au legătură cu o relație romantică, ci sunt strict legate de colaborarea lor artistică. Ea a subliniat că intenționează să continue să lucreze împreună cu Jador și că aceste întâlniri se vor întâmpla din ce în ce mai des.

De asemenea, Andreea a menționat că îl consideră pe Jador ca pe un frate.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust.(...)

Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador.(...) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună. Nu sunt un cuplu cu nimeni.(...) Suntem la același impresar (n.r. ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte.(...) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună ”, a mărturisit Andreea Bălan, la TV.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia
Andreea Bălan și Jador au mers împreună în Belgia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „În secunda doi tensiunea mea a crescut la 18.” Ce s-a întâmplat cu Andreea Antonescu, în ziua în care a născut-o pe cea de-a doua fetiță

 

 

@andreeabalan #CuInimaTa #Live in Belgia #AndreeaBalanShow #BestShow ♬ original sound- Andreea Balan



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies