Felicity Jones este însărcinată! Actrița din Star Wars va deveni mămică pentru prima dată!

Felicity Jones si sotul ei, Charles Guard.
Felicity Jones si sotul ei, Charles Guard vor deveni părinți.

O veste excepțională bucură showbiz-ul mondial! Una dintre cele mai apreciate actrițe urmează să devină mămică, iar fanii sunt la fel de entuziasmați ca viitorii părinți. Este vorba despre Felicity Jones, devenită cunoscută în filmele Star Wars.

Felicity Jones, o actriță foarte cunoscută și bine cotată, este însărcinată! Artista și soțul său, Charles Guard, urmează să devină părinți pentru prima dată. În vârstă de 36 de ani, Felicity Jones și-a etalat burtica de graviduță în luna Decembrie a anului trecut, la premiera filmului „Astronautul”, în care a primit unul dintre rolurile principale.

Citeste si: Ashlee Simpson e gravidă! Actrița și Evan Ross vor avea un băiețel!

Deși sunt persoane extrem de discrete, care nu vorbesc prea des despre viața lor personală și relația de cuplu, atât Felicity Jones cât și soțul său, Charles Guard, sunt entuziasmați să devină părinți, acesta fiind unul dintre momentele mult așteptate din viața lor.

Felicity Jones este însărcinată! Actrița este o graviduță superbă, iar fotografiile vorbesc de la sine!

În mai 2017 Felicity Jones a fost cerută în căsătorie de Charles, în vârstă de 43 de ani.

Un an mai târziu, în Iulie 2018, actrița și regizorul s-au căsătorit și iată că relația lor a fost dusă la următorul nivel, pentru că în curând urmează să vină pe lume primul lor copil.

Felicity Jones.
Felicity Jones însărcinată la premiera filmului său.[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Singurele momente în care mai aflăm câte un detaliu picant despre celebrul cuplu sunt în cadrul interviurilor oferite de Felicity, către marile publicații.

În anul 2014, actrița a vorbit despre iubire și despre semnificațiile pe care ea le-a atribuit acestui sentiment.

Citeste si: Cum arată Grațiela, soția lui Andrei Duban. Galerie FOTO

„Sunt, cu siguranță, romantică, și ador poveștile romantice- poate că și acesta este motivul pentru care joc în filme romantice. Este amuzant cum nu te plictisești niciodată de o poveste de dragoste, e ca un vis, nu? E visul de a avea o conexiune reală cu o altă persoană,” a dezvăluit actrița, în urmă cu câțiva ani.

Felicity Jones.
Felicity Jones este însărcinată. Actrița a participat la premiera filmului său în luna Decembrie a anului trecut.[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Subiecte BAC 2024 Matematică și Istorie: La ce oră se publică baremul pe EDU.ro pentru proba obligatorie a profilului?- stirilekanald.ro

Cei doi soți încă nu au dezvăluit sexul bebelușului, sau perioada în care minunea lor urmează să vină pe lume, însă Felicity este fericită peste măsură pentru următorul rol pe care îl

va juca: cel de mamă, cel mai important din cariera ei.

„Din fericire, simt că ne aflăm într-o eră nouă, unde să ai copii nu te mai limitează, ci îți conferă putere. Din câte am văzut la prieteni sau rude, femeile devin mai puternice și parcă au o altfel de putere de decizie atunci când au copii- nu mai pierd timpul făcând lucruri pe care nu și le doresc,” a dezvăluit Felicity Jones, înainte să rămână însărcinată.

Citeste si: Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume a primit bebelușul



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sophie Turner a născut! Joe Jonas a devenit tată pentru prima dată!

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies