Femei celebre care au purtat si poartă peruci

Femei celebre care au purtat si poartă peruci
Femei celebre care au purtat si poartă peruci

Nu au dat bani la coafor, însă apăreau pe scenă, la TV, în reclame sau la evenimente mondene, au părul aranjat ca în reviste.

Şi asta pentru că cele mai îndrăgite artiste de la noi ascundeau în dulapurile lor cel puţin o perucă. Stela Popescu a stârnit invidii cu părul ei roşcat, bogat şi perfect coafat. Actriţa a recunoscut însă că este vorba despre o perucă. ”Am vreo şase peruci cu diverse coafuri şi lungimi diferite de păr, mai lung sau mai scurt”, spunea Stela Popescu.

Cristina Stamate a purtat şi ea ”păr fals”.

În ultimii ani de viaţă, actriţa avea aceeaşi perucă, în formă de coc şi cu breton des şi nu a renunţat la ea nici măcar pe patul de spital, când a fost operată pe cord deschis.

Corina Chiriac este obişnuită să poarte peruci încă din tinereţe şi are o metodă personală de a-şi regenera părul destul rar. Se rade în cap, îşi dă cu gaz şi îşi freacă rădăcinile cu usturoi, iar în perioada în care face tratamentul umblă numai cu peruci.

VEZI IN GALERIA FOTO CUM ARATA FARA PERUCI.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Patru măşti miraculoase pentru ten matur şi obosit. Nu le-ai mai încercat până acum

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies