,,Femei desfrânate.” Ce a dezvăluit Cătălin Cazacu chiar de 8 martie, după despărțirea de Ramona Olaru

,,Femei desfrânate.” Ce a dezvăluit Cătălin Cazacu chiar de 8 martie, după despărțirea de Ramona Olaru
,,Femei desfrânate.” Ce a dezvăluit Cătălin Cazacu chiar de 8 martie, după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a vorbit chiar de dimineață despre ce eveniment a avut loc seara trecută!

Cu o zi în urmă, femeile din întreagă lume au avut parte sărbătoarea care le-a făcut să fie în centrul atenției, mai exact, 8 martie. Unele au avut o zi frumoasă alături de parteneri, iar altele s-au distrat cu prietenele.

Citește și: „Eu nu l-am cunoscut niciodată.” Ramona Olaru a făcut noi declaraţii după ce Cătălin Cazacu şi-a făcut o nouă relaţie! „Mă simt o femeie perfecta!”

Cătălin Cazacu a reacționat după ziua de 8 martie

Cluburile și restaurantele au fost pline de persoane care se simțeau bine, iar femeile au făcut ravagii cu articolele vestimentare, dar și cu energia pe care au emanat-o.

Pe lângă femei, seara trecută cei care s-au simțit bine au fost și bărbații, bucurându-se de ziua celor pe care le iubesc. Cătălin Cazacu a preferat să treacă peste această zi a săptămânii, chiar dacă este cunoscut ca un mare petrecăreț.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu o seară în urmă, a decis să stea acasă și să se odihnească, deoarece la prima oră a dimineții trebuia să fie prezent pe micile ecrane, unde era văzut de o țară întreagă.

Chiar dacă a avut destule invitații, Cătălin Cazacu a rămas în casă și este mândru că a putut gândi rațional, luând o decizie matură.

Câteva momente mai târziu, prezentatorul TV a dezvăluit care a fost motivul real pentru care le-a pus la zid pe femeile care s-au bucurat de ziua lor.

Ce a dezvăluit Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare
Ce a dezvăluit Cătălin Cazacu pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

Ce a făcut Cătălin Cazacu când s-a trezit

Primul lucru pe care prezentatorul TV l-a făcut atunci când a deschis ochii a fost să își verifice conturile din mediul online. El a mărturisit că a fost uimit de ceea ce s-a întâmplat cu o seară în urmă.

„Eu doar vreau să mă felicit pe mine pentru că n-am căzut pradă tentației aseară. M-au chemat o grămadă de prieteni: 'Hai mă în oraș!'. Deci eu atâtea femei dezgolite, desfrânate de am văzut dimineață pe story... Eu nu că nu mai ajungeam la muncă azi, nu mai ajungeam la muncă nici în aprilie. Am devenit un om responsabil.(...) Bine, eu acum sunt ciudos, mi-e ciudă.

Aseară a fost în oraș... bine", a spus Cătălin Cazacu, pe pagina sa de Instagram.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1703/20298567/1/107527081-864198010741171-1538862292710143501-n.jpg

Citește și: ”O aștept de ceva timp.” Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate la puțin timp după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Suntem cuprinși de focul dragostei.” Ce a postat Ramona Olaru pe rețelele de socializare, după ce s-a separat de Cătălin Cazacu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies