“Femei găsim multe, neveste puține! Dacă n-ar fi fost ea, cred că m-aș fi pierdut, m-aș fi rătăcit.” Tudor Gheorghe, despre drumul său în viață și despre ajutorul primit de la soție

“Femei găsim multe, neveste puține! Dacă n-ar fi fost ea, cred că m-aș fi pierdut, m-aș fi rătăcit.” Tudor Gheorghe, despre drumul său în viață și despre ajutorul primit de la soție
“Femei găsim multe, neveste puține! Dacă n-ar fi fost ea, cred că m-aș fi pierdut, m-aș fi rătăcit.” Tudor Gheorghe, despre drumul său în viață și despre ajutorul primit de la soție

Tudor Gheorghe a vorbit despre ce anume înseamnă să alergi toată viața după avere și cum l-a ajutat soția sa.

Tudor Gheorghe este un cântăreț, compozitor și actor român, iar în cadrul unui podcast realizat de Damian Drăghici, Tudor Gheorghe și-a deschis sufletul cu privire la viață.

„A alerga după glorie, în doi ani de zile dispare.” Ce înseamnă gloria pentru Tudor Gheorghe

Citește și: Cine este Tudor Gheorghe. "Eu am rămas singur. Am rămas fără tată. El a plecat, l-au săltat. Fusese condamnat 22 de ani. N-a fost uşor, mai ales că mai aveam încă două surori.”

Citește și: „Întotdeauna oamenii valoroși sunt în minoritate și mereu mediocritatea se unește.” Tudor Gheorghe a vorbit despre oamenii de valoare

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciați cântăreți și compozitori din țară, iar în cadrul podcastului a vorbit despre cum trebuie făcute lucrurile bune în viață, dar și despre ajutorul pe care l-a primit de la soția sa, fiind cea care l-a ținut pe drumul cel bun.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Gătește încet. Mâncarea bună se face încet. A alerga după glorie, în doi ani de zile dispare. Noi trebuie să ardem, nu ca fosforul de chibrit, trebuie să arzi până la sfârșit, îndelung, până la sfârșit.”, a spus Tudor Gheorghe în cadrul podcastului.

Tudor Gheorghe îi este recunoscător soției sale.

“Femei găsim multe, neveste puține. Dacă n-ar fi fost ea, cred că m-aș fi pierdut, m-aș fi rătăcit. Eu eram croit, Dumnezeu îmi arătase calea.”, a mai spus Tudor Gheorghe.

”Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel.” Tudor Gheorghe, confesiuni emoționante despre soția lui, care s-a stins din viață

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc la teatru, după cum povestește interpretul, cu toate că maestrul o cunoștea din facultate pe femeia de care avea să se îndrăgostească.

"Eram student, deci o ştiam din facultate. Era mai mare decât mine, era în anul IV, eu eram în anul I şi la intrarea din holul din institut, pe Strada Măgureanu nr. 1- deasupra Teatrului Bulandra, acolo era Institutul de Teatru- era un panou, la intrare, pe care scria «Ne mândrim cu fruntaşii noştri».”, a spus Tudor Gheorghe.

Georgeta Luchian Tudor a murit la vârsta de 86 de ani.

Ea a lăsat în urmă un soț iubitor, cunoscut de întreaga Românie pentru interpretările sale, și un băiat pe nume Adrian, copilul pe care îl are împreună cu maestrul.

”Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deşi era o foarte bună actriţă. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea”, a declarat Tudor Gheorghe.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Întotdeauna oamenii valoroși sunt în minoritate și mereu mediocritatea se unește.” Tudor Gheorghe a vorbit despre oamenii de valoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies