Femeia asta a mâncat doar banane timp de 12 zile! Ce i s-a întâmplat apoi

Femeia asta a mâncat doar banane timp de 12 zile! Ce i s-a întâmplat apoi
Femeia asta a mâncat doar banane timp de 12 zile! Ce i s-a întâmplat apoi

Yulia Tarabath este nutritionista. A inceput sa aiba dificultati in a-si mentine greutatea si in a-si respecta dieta, asa ca a decis sa faca un experiment.

Stim deja ca bananele au o multime de beneficii pentru sanatate. Contin mai multe calorii decat alte fructe, alaturi de fructoza, sucroza, glucoza si fibre.

Femeia a decis sa testeze efectele consumului de banane, asa ca a mancat doar aceste fructe timp de 12 zile, considerand aceasta dieta drept o cura de detoxifiere.

Datorita continutului mare de fibre, bananele au ajutat-o sa aiba o senzatie de satietate indelungata. Ce i s-a intamplat apoi vezi AICI.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Si-a pus o coaja de banana pe frunte! Ce i s-a intamplat dupa 5 minute!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies