„Femeia care a fost înșelată, dacă înghite o dată, va fi înșelată tot timpul.” Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii, femeia victimă și femeia puternică

„Femeia care a fost înșelată, dacă înghite o dată, va fi înșelată tot timpul.” Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii, femeia victimă și femeia puternică
„Femeia care a fost înșelată, dacă înghite o dată, va fi înșelată tot timpul.” Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii, femeia victimă și femeia puternică

Vica Blochina a abordat un nou subiect controversat pe canalul său de YouTube.

Vica Blochina este una dintre cele mai controversate dive din showbizul românesc. Fosta balerină s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului prin intermediul relației pe care a avut-o cu selecționerul Victor Pițurcă, în timp ce acesta era însurat. În urma poveștii lor de iubire a rezultat chiar și un fiu, care acum se află în grija tatălui său.

Ulterior, după ce s-a despărțit definitiv de tatăl băiatului său, blondina a avut numeroase relații amoroase, cu bărbați înstăriți, fiind o iubitoare a luxului.

 

 Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii: femeia victimă și femeia puternică
Vica Blochina[Sursa foto: Facebook]

Astfel, date fiind experiențele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, Vica Blochina a decis să își deschidă un canal de YouTube intitulat „ Femeia deasupra ”, acolo unde oferă sfaturi importante de viață și abordează diferite teme legate de relația de cuplu.

Blondina a vorbit despre infidelitate și a împărțit femeile în două categorii: femeia victimă și femeia puternică.

Vica Blochina, despre femeile care acceptă să fie înșelate

Citește și: „Un bărbat adevărat niciodată nu va trece peste o infidelitate. Cea mai mare prostie la o femeie este să povestești unui bărbat cu cine ai mai fost”Vica Blochina, despre infidelitatea la bărbați

 Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii: femeia victimă și femeia puternică
Vica Blochina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vica Blochina a vorbit despre femeile care acceptă să fie înșelate și trec cu ușurință peste infidelitatea partenerului. Blondina a ținut să precizeze că astfel de femei sunt de fapt, femei victime, care nu reușesc să se impună într-o relație. Mai mult decât atât, fosta amantă a lui Victor Pițurcă este de părere că în momentul în care o femeie este înșelată și trece peste infidelitatea partenerului, atunci acesta va continua să aibă un astfel de comportament în relație.

Astăzi vreau să vorbim despre ce tipuri de femei sunt cele mai înșelate și tipuri de femei care aproape niciodată nu sunt înșelate. Sunt două tipuri de femei: victime și femei.

Există două tipuri de femei victime care sunt predestinate să fie înșelate, adică victimele, cele care înghit orice, sunt de acord cu orice. Dacă le mai înșală, plâng, se tăvălesc pe jos, merg la psiholog, dar înghit și merg mai departe.

Alea sunt victime și mai sunt femeile cu atitudine cu care este foarte greu să stai. Dar femeile care sunt super interesante și femeile al căror bărbat, în momentul când vrea să înșele, se gândește foarte bine repercursiuni.

Femeia care a fost înșelată, dacă înghite o dată, va fi înșelată tot timpul. Este lege, este absolut lege. O femeie care înghite și plânge și plânge în pernă și zice « Eu sunt bună, nu pot să spun nu că e bărbatu meu».

De obicei femeile au crize de genul ăsta. Ea imediat găsește vreun răspuns, spune că nu a înșelat-o cu sufletul.”, a spus Vica Blochina.

Ce își doresc bărbații de la o femeie

Citește și: „Aveți impresia că sunteți singura femeie din viața lui? Toată viața lui o să aibă amante.” Vica Blochina, mesaj pentru femeile care sunt înșelate de soți

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Vica Blochina a împărțit femeile în două categorii: femeia victimă și femeia puternică
Vica Blochina[Sursa foto: Facebook]

La polul opus, Vica Blochina a vorbit despre femeile puternice, care nu acceptă infidelitatea unui bărbat indiferent de situație, nu se tem să rămână singure sau să nu aibă o situație financiară prea bună și nu depind în niciun caz nici emoțional și nici financiar de bărbatul de lângă ele. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să precizeze că bărbații, de fapt, caută astfel de femei puternice în viața lor.

Femeia care este sigură pe ea și are stimă de sine ridicată, unei femeie de genul ăsta niciodată nu o să îi fie frică să rămână singură. Femeilor de genul ăsta niciodată nu o să le fie frică să nu aibă relații, pentru că oricum vor avea tot timpul. Niciodată nu o să le fie frică să rămână fără bani. Este confortabilă cu ea așa cum este.

O femeie care este slabă și o femeie care este victimă, alea care sunt înșelate și nu contează pentru ele, cu astfel de femei nu o să fie niciodată un bărbat interesat să stea, pentru că o astfel de femeie este o femeie cârpă.

El a luat o pe ea de nevastă pentru că e fată bună pentru casă, cu copii. Are grijă de copii, papa făcută. Nu are voie să muncească, să nu cumva să aibă el durere de cap că ea pleacă nu știu unde și se uită alții la ea. Și acolo vine să dezvolte o diferență.

Bărbatul merge la muncă, intră în contact cu foarte mulți oameni, el crește, se dezvoltă și într-adevăr, da, pentru liniștea lui sufletească, să aibă o cârpă acasă, dar întotdeauna o să și dorească o femeie interesantă .”, a mai zis Vica Blochina pe YouTube.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Nu ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare.” Ioana Ginghină, sunată de Alexandru Papadopol, după nunta cu Cristi Pitulice! Ce i-a transmis fostul său soț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies