”Femeia care mi-a schimbat viața în bine!” Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day

”Femeia care mi-a schimbat viața în bine!” Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day
”Femeia care mi-a schimbat viața în bine!” Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day

Culiță Sterp a făcut un gest romantic pentru partenera sa, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Culiță Sterp reușește întotdeauna să își surprindă partenera de viață cu cele mai romantice și deosebite cadouri. De Valentine's Day, cântărețul de muzică de petrecere i-a pregătit iubitei sale un cadou și o declarație romantică pe măsură, unde și-a mărturisit dragostea pe care o poartă celei care l-a făcut tată pentru prima oară. Astfel, Culiță Sterp i-a oferit logodnicei sale un buchet mare de trandafiri roșii și albi, și i-a făcut declarații de iubire în fața fanilor lor din mediul online.

Mai mult decât atât, surpriza romantică a fost răsplătită chiar înainte de a pleca la o cântare, când tânăra i-a gătit soțului ei o masă cu totul specială.

„ Femeia care mi-a schimbat viața în bine și lângă care am cunoscut iubirea adevărată! Te iubesc”, a scris Culiță Sterp în mediul online, pentru logodnica sa.

Citește și: ”Nu voiam să ratez această șansă.” Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a plecat singură în Maroc. Care este motivul călătoriei pe continentul african

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp și logodnica lui au un băiețel de doi ani

Culiță Sterp a simțit fericirea și dragostea pură în momentul în iubita lui a dat naștere primului lor copil, pe data de 17 iunie 2021. În acea perioadă, artistul a transmis pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant prin care și-a exprimat sentimentele de bucurie pentru că a devenit tătic pentru prima oară.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”,

a scris Culiță în mediul online.

Citește și: „Acum este de negăsit.” Vestea primită de Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a susține un eveniment în străinătate

 Ce surpriză i-a făcut Culiță Sterp logodnicei sale de Valentine's Day[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Puiul meu iubit.” Ce mesaj a publicat Ileana Sterp pentru cel de-al doilea copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies