Femeia de 50 de ani care pare atat de tanara, incat lumea crede ca e prietena fiului sau. A descoperit secretul tineretii

Femeia de 50 de ani care pare atat de tanara, incat lumea crede ca e prietena fiului sau. A descoperit secretul tineretii
Femeia de 50 de ani care pare atat de tanara, incat lumea crede ca e prietena fiului sau. A descoperit secretul tineretii

Ai auzit de Puspa Dewi, femeia în vârstă de 50 de ani, din Indonezia, pe care lumea o confunda adesea cu prietenele celor doi fii ai săi? Ei bine, se pare că ea nu e singura care se confruntă cu această „problemă”.

 

Aspectul incredibil de tineresc al lui Liu Yelin are acelaşi efect asupra oamenilor. Liu Yelin are 50 de ani şi trece drept @queenyelin pe Instagram.

 

Ea i-a hipnotizat cu înfăţişarea sa tinerească pe cei care o urmăresc pe platforma de socializare. Recent, femeia a atras atenţia la nivel global cu nişte imagini în care apărea numai în bikini şi o pereche de ochelari de ski.

 

Pozele erau făcute în zona îngheţată a lacului Baikal, la nord de graniţa cu Mongolia. Oamenilor nu le venea să creadă cât de bine arăta la vârsta ei.

 

Astfel, femeia imună la trecerea anilor s-a aflat din nou sub lumina reflectoarelor. Liu a ajuns subiect pentru presa internaţională prima dată în luna mai a anului 2017.

 

Atunci, ea a mărturisit că lumea o confundă adeseori cu prietena de 23 de ani a fiului său. Acest lucru a fost confirmat atât de fiul ei, Xie Yixuan, cât şi de fotografiile în care cei doi apar împreună.

 

De atunci, numărul celor care o urmăresc pe platforma chinezească de socializare Weibo este în creştere. Astăzi, ea are peste 150.000 de fani, iar prezenţa sa începe să se facă simţită şi pe Instagram.

 

„Mama a fost dintotdeauna frumoasă. Când era tânără, era considerată cea mai drăguţă fată din şcoală. Aş spune că, odată cu trecerea timpului, a devenit şi mai drăguţă”, le-a spus Xie Yixuan reporterilor anul trecut.

 

 

Factorul genetic are şi el un cuvânt de spus în ceea ce priveşte aspectul de invidiat al femeii de 50 de ani. Însă ea spune că exerciţiile fizice sunt partea cea mai importantă a eforturilor ei îndreptate împotriva îmbătrânirii.

 

Liu a descoperit înotul cu 30 de ani în urmă şi încă îl practică aproape zilnic.

De asemenea, femeia ridică greutăţi în fiecare zi, practică yoga şi înoată în apă rece ca gheaţa.

 

Liu Yelin spune că face exerciţii în orice anotimp, preţ de câteva ore pe zi. Anul trecut, Liu a traversat înot o strâmtoare din apele Malaeziei, parcurgând o distanţă de 12 kilometri în 4 ore.

 

În 2016, ea a traversat fluviul Yangtse, din China, şi fluviul Han, din Coreea de Sud.

Cu câţiva ani în urmă, Liu Yelin a spus că visul ei este să arate bine în bikini la vârsta de 80 de ani.

 

Şi s-ar putea să-i iasă. Ea a mai adăugat că speră că succesul ei va inspira alte femei să facă exerciţii fizice „pentru a fi mai frumoase şi a avea mai multă încredere în sine.”

 

Liu Yelin este doar una dintre mai multe „doamne ale tinereţii veşnice” din Asia. Din acelaşi „club” mai fac parte Yang Dan, o prezentatoare meteo din China, în vârstă de 44 de ani, „zeiţa japoneză fără vârstă” Masako Mizutani (49 de ani) şi creatoarea de modă din Taiwan Lure Hsu.

 

Sursa: incredibilia.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 17 august 2018. Luna in Scorpion si Mercur retrograd aduc certuri in cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies