FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa
FEMEIA ZEIŢĂ. Poţi fi şi tu aşa

În fiecare femeie se ascunde o zeiţă. Atunci când dai la o parte aşteptările celorlalţi, prejudecăţile, credinţele limitative, gura lumii şi când îmbrăţişezi natura profund feminină, ea iese la suprafaţă. Dacă te recunoşti în rândurile de mai jos, înseamnă ca eşti una dintre ele. Iată ce face o femeie-zeiţă.

2. Are grijă de trupul ei şi şi-l iubeşte.

Ni se vorbeşte de casă şi ţară însă adevărul este că principala noastră casă în această viaţă este trupul nostru.

Fără trup, sufletul nu poate experimenta căldura soarelui pe piele sau îmbrăţişarea persoanei dragi. Atunci când sufletul părăşeşte trupul, corpul moare. Să ai grijă de trupul tău înseamnă mai mult decât să îl hrăneşti cu alimente sănătoase şi vii, să faci mişcare, să te odihneşti, să petreci timp în natură.

Gândurile şi emoţiile tale au un impact direct şi imediat asupra celulelor tale. Aşadar, hrăneşte-ţi corpul cultivând gânduri şi o atitudine pozitivă.

Stai departe de mediile toxice, de orice fel. Şi nu găsi scuze pentru a nu face asta. Intotdeauna ai de ales. Indiferent de forma corpului şi de vârstă, femeia-zeiţă şi-l iubeşte şi îi este recunoscătoare.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Carmen de la Sălciua, reacţie de zile mari, după ce s-a aflat că fostul soţ are o iubită! ”Dacă Mihaela e iubita lui îl...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies