“Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale

“Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale
“Femeile adevărate o ard Sanda Marin!” Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale

Dana Budeanu a făcut câteva declarații controversate despre femeile care nu obișnuiesc să pregătească preparate culinare de Paște. Iată despre ce este vorba!

Dana Budeanu se numără printre cele mai cunoscute persoane publice din mediul online, ajungând în atenția publicului după ce a făcut mărturisiri controversate pe diverse teme.

Dana Budeanu, reacție neașteptată despre femeile care nu gătesc de Paște

Astfel, datorită faptului că se apropie cu pași repezi Paștele, Dana Budeanu nu a ratat ocazia de a discuta despre gospodine. Vedeta a criticat româncele care nu gătesc de Paște, însă a adresat cuvinte de laudă gospodinelor care pregătesc preparate după retețe tradiționale, la fel ca cele din cartea de bucate a Sandei Marin.

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin!”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială de Facebook a Danei Budeanu.

Citește și: “M-am simțit vizată.” Gina Pistol a făcut declarații despre Dana Budeanu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale[Sursa foto: Instagram]

În timpul pandemiei, Dana Budeanu a avut alte declarații care au stârnit multe reacții, legate de bărbații care vopsesc ouăle de Sărbătorile Pascale. Aceasta i-a numit “fătălăi”, deoarece își ajută șotiile la pregătirea mesei de Paște, în loc să meargă la un restaurant.

„Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura.

Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună. „Nu, că ea și-a dorit mult de tot”. Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște.”
, a mai spus ea.

Citește și: Dana Budeanu susține că seceta nu există în România. Ce replică i-a dat Petre Daea

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce părere are Dana Budeanu despre femeile care nu gătesc de Sărbătorile Pascale[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, la sfârșitul lunii martie, Dana Budeanu a lansat o serie de declarații despre creatoarele de conținut care ar fi devenit, peste noapte, gospodine. Din spusele ei, mâncarea lor preferată se face din 2-3 ingrediente, iar aceasta nu a ezitat să le ironizeze.

„Există o nouă categorie de vedete și chiar și influencere care sunt bucătărese. Nebunelor, ne-ați zăpăcit.

Ne dau trucuri să mâncăm sănătos. Eu vreau să mănânc ce vreau eu. Au castronelul lor în care-și fac un aranjament cu ovăz. Ce? Ești cal?! Cine mănâncă ovăz? Ce înseamnă asta?! Un ovăz un pic fiert, un pic umezit. Ce e, mă, aia? Aia e mâncare de cai. Știi vorba aia, „calule, mănânci ovăz? Mâncarea adevărată, amețitelor închipuite, se face din 2 – 3 ingrediente șmechere. Ați înțeles? Cum se gătea pe vechi, din cartea Sandei Marin.
Ce e aia? Ce e în castronul ăla, ghiveciul ăla? Niciun maț nu rezistă la așa ceva!

În secunda în care vedeți un singur magazin care vinde ceva fără gluten, nu mai cumpărați niciodată nimic de la ei. Apropo, nu mai fierbe pastele 18 minute. Acum, toți fac clătite, că l-au văzut pe Beckham, fac și ele acolo. Apropo, nu există bucătar care învață să gătească de pe Youtube, termomixerelor.”, a declarat Dana Budeanu în mediul online.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies