Femeile din viata Regelui Mihai si marea sa pasiune pentru masini

Femeile din viata Regelui Mihai si marea sa pasiune pentru masini
Femeile din viata Regelui Mihai si marea sa pasiune pentru masini

Inainte de a se căsători cu femeia vieţii lui, Principesa Ana de Bourbon-Parma, Regele Mihai I a trăit mai multe poveşti de dragoste. Yvonica, Lulu Malaxa, Mariella Lotti şi Dodo sunt femeile care au făcut parte din viaţa regelui.

Prima iubire a regelui Mihai a fost Yvonica. Relaţia lor s-a consumat între anii 1937 şi 1939 şi s-a încheiat brust, când Yvonica a acceptat suma de două milioane de lei ca să iasă din viaţa tânărului prinţ.

A urmat apoi una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din perioada interbelică. În 1938, când principele a cunoscut-o pe Lulu Malaxa, nici unul dintre ei nu împlinise 18 ani.

Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, iar tinerii păreau să aibă consimţământul tacit al taţilor lor: regele Carol al II-lea şi magnatul Nicolae Malaxa. Devenit Rege al României Mihai însă a rupt relaţia cu Lulu Malaxa din raţiuni de stat. El urma să treacă prin vremurile tulburi ale celui de-al Doilea Război Mondial şi să cunoască la un moment dat, o nouă iubire.

Tânărul rege se îndrăgosteşte la puţin timp de actriţa Mariella Lotti.

Ambii aveau 18 ani la acea vreme. Războiul a întrerupt povestea de amor dintre Mihai şi Mariella. Actriţa a continuat să-i scrie zilnic, însă regele nu-i răspundea.

A urmat, începând cu 1942, povestea de dragoste cu Dolly Chrissolegos, alintata "Dodo", o grecoaică roşcată, cu ochi mari şi verzi, în vârstă de 20 de ani. Dintr-un articol apărut la acea vreme reiese însă că Dolly era "omul sovieticilor", infiltrată în anturajul regelui pentru a-i influenţa deciziile în sprijinul comuniştilor.

Mihai a oprit relaţia după abdicare.

Citeste mai mult pe RTV.NET



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fiica renegata a Regelui Mihai, care nu va putea sa vina la funeralii! Povestea fetei decazute din drepturi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies